Zaterdag 23 juli in Het Jachtseizoen: Kjeld Nuis en Ireen Wüst

Zaterdag 23 juli in Het Jachtseizoen: Kjeld Nuis en Ireen Wüst
Schaatskampioenen op de vlucht

Kijktip :

In de laatste aflevering van het tweede seizoen van Het Jachtseizoen, zaterdag (23 juli) te zien op SBS6, proberen de Olympische schaatskampioenen Kjeld Nuis en Ireen Wüst uit handen te blijven van Team StukTV. Aan hun conditie zal het in ieder geval niet liggen.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Regels
Het ontsnapte duo moet vier uur voortvluchtig zien te blijven. Ze krijgen een kleine voorsprong, maar ook een aantal regels waar ze zich aan moeten houden: zo mogen Kjeld en Ireen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon. Ook stuurt een GPS-tracker regelmatig hun locatie door naar Giel, Thomas en Stefan.

Pensioen
We kennen Kjeld Nuis en Ireen Wüst natuurlijk allemaal als grote schaatskampioenen. Nuis is drievoudig Olympisch kampioen, Wüst is zelfs de meest succesvolle schaatser aller tijden. Zij heeft zes gouden, vijf zilveren en één bronzen medaille in haar kast hangen. Dit voorjaar ging Wüst met schaatspensioen, wat gepaard ging met een prachtig afscheid in een volgepakt Thialf.

De slotaflevering van Het Jachtseizoen is zaterdag 23 juli om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV