Donderdag in Op1: Kelly de Vries over de plannen van de Peter R. de Vries Foundation

Donderdag in Op1: Kelly de Vries over de plannen van de Peter R. de Vries Foundation
Dit zijn de gasten van donderdag 4 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 4 augustus

  • Stichting de Gouden Tip ging als eerbetoon aan de overleden Peter R. de Vries verder als de Peter R. de Vries Foundation. Nog altijd met het doel coldcases op te lossen door een hoge beloning uit te loven voor die ene gouden tip. Dochter van Peter R., Kelly de Vries schuift vanavond aan bij Op1 om te vertellen over de plannen van de foundation.

  • Dierenactivisten hebben deze week gedreigd stallen van veehouders te bezetten en dieren uit de stallen te bevrijden. LTO Nederland is bezorgd over berichten die rondgaan op sociale media en roept haar leden op om waakzaam te blijven voor mogelijke acties. Voorzitter vakgroep Pluimveehouderij van LTO, Kees de Jong vertelt vanavond bij Op1 waar de LTO bang voor is.

  • Geen garnalen, maar een puntgaaf houten boegbeeld uit de zeventiende eeuw. Wieringse garnalenvissers moesten woensdag even met hun ogen knipperen toen de visnetten opgehaald werden en ‘boegbeeld Barry’ uit de zee tevoorschijn kwam. Vanavond is Barry in de studio en vertellen kenners Jeroen ter Brugge, Ad Geerdink en Wytze Stellingwerf alles over deze unieke vondst.

  • Na 25 jaar vindt ze schrijven nog steeds een feestje.Jessica Durlacher viert dit jaar haar 25e jubileum als schrijfster. Met werken als Het Geweten en De Held won Durlacher onder andere het Gouden Ezelsoor voor best verkochte debuutroman en de Opzij Literatuurprijs voor schrijfsters wier werk bijdraagt aan de ontplooiing, bewustwording en emancipatie van vrouwen. Bij Op1 blikken we terug op 25 jaar schrijversvak.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV