Vanavond op tv: nieuw seizoen Beste Zangers, De Slimste Mens met Philippe Geubels

Vanavond op tv: nieuw seizoen Beste Zangers, De Slimste Mens met Philippe Geubels
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 augustus

Kijktip :

Het belooft een muzikale (en vaak emotionele) avond te worden, want vanaf donderdag kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Beste Zangers. Maar je kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor een datingshow, een voetbalwedstrijd, een dramafilm of primeur in De Slimste Mens… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Twente - FK Cukaricki (Conference League)

RTL 7
18:19 uur

Voorbeschouwing om 18.25 uur, live verslag vanaf 19.00 uur. FC Twente neemt het donderdag in de return van de derde voorronde van de Conference League opnieuw op tegen het Servische Cukaricki. De Tukkers wonnen in de Servische hoofdstad Belgrado met 3-1 van Cukaricki. De goals aan de kant van de rood-witten kwamen van Rots, Vlap en Brenet met twee assist van man of the match Virgil Misidjan.

Play offs
Ook in de eigen competitie startte de ploeg van Ron Jans uitstekend. In de slotfase van de wedstrijd schoot invaller Sam Steijn Twente namelijk langs NEC. In de play-offs voor het hoofdtoernooi zal Twente het lastig krijgen: Fiorentina zal dan de tegenstander zijn.

Nieuw: Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

TLC
20:30 uur

Realityster Harrie Snijders, beter bekend als 'Harrie de Hengst' uit programma's als Ex on the Beach: Double Dutch, betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. Hij zoekt in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in het eten gooien. Maar liefst zestien dames doen een gooi naar Harrie’s onvoorwaardelijke liefde in deze nieuwe datingshow. Ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader zijn allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden. De laatste overgebleven drie dames moeten de familie van Harrie ook zien in te palmen. Dit onofficiële familie-panel bepaalt in de reizigers-cultuur namelijk wie er wel en niet wordt toegelaten op hun kamp.

Dramafilm: There Will Be Blood

Paramount Network
20:30 uur

In de dramafilm There Will Be Blood zoeken Daniel Plainview en z'n zoon als onafhankelijke oliezoekers hun heil in het Californië van begin 20e eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge priester, Eli Sunday, wiens ambitie al even groot is als die van Plainview. 

Terug: Beste Zangers

NPO 1
20:34 uur

Donderdag is Beste Zangers terug bij NPO 1. Presentator Jan Smit ontvangt dit seizoen zeven "beste zangers" in zijn optrekje in het Spaanse Sevilla. Weten de deelnemers elkaar ook dit seizoen weer te verrassen? En komen er opnieuw hits of grote doorbraken voort uit dit seizoen? De "beste zangers" zijn dit jaar afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. Dat zal ook dit jaar weer voor de nodige ontroering zorgen: zowel in verhaal als in zang. Alle optredens zijn ook dit jaar weer onder begeleiding van de Beste Zangers-band van Marcel Fisser.

Deelnemers
Dit seizoen zijn er zeven deelnemers:

  • Jaap Reesema
  • Ferdi Bolland
  • Nielson
  • Claudia de Breij
  • Sarita Lorena
  • Blanks
  • Roxeanne Hazes

De slimste mens: Philippe Geubels

NPO 2
20:40 uur

Donderdag zijn we getuige van een primeur in het inmiddels twintig reeksen tellende programma De Slimste Mens: er doet voor het eerst een deelnemer van over de landsgrenzen mee. De uitdager is namelijk niemand minder dan Philippe Geubels. De Slimste is absoluut geen vreemd programma voor de comedian uit Vlaanderen: hij is namelijk al jaren jurylid bij de Vlaamse versie, die gepresenteerd wordt door regisseur en presentator Erik van Looy. In Vlaanderen bestaat de jury echter uit meerdere personen, dus komen er regelmatig andere gezichten langs. Geubels deed zelf ook mee aan De Slimste Mens ter Wereld, zoals het programma op de Belgische tv heet. Hij schopte het tot de finaleweken en werd uiteindelijk zesde. Of Geubels het ook in Nederland zo ver gaat schoppen is nog maar de vraag, maar het is voor hem in ieder geval een uitdaging.

Denkend aan Holland: Van Middelburg naar Yerseke

NPO 1
21:43 uur

In de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland dompelen André en Janny zich onder in de mooie provincie Zeeland. Hoofdstad Middelburg vormt het startpunt van de tocht, het slot is in de haven van Yerseke. Na een kleine chocoladeproeverij in een authentiek chocoladewinkeltje in de hoofdstad vertrekken Janny en André per boot naar het traditionele Arnemuiden. Onderweg krijgt het duo bezoek van De koningin van de babbelaars; Margot. Zij kan werkelijk alles over het snoepje vertellen. In de haven van Veere wordt de dag afgesloten met een koud Zeeuws biertje én een schaaltje bruin fruit. De volgende ochtend koersen Janny en André over het heldere Veerse Meer, op zoek naar de big five van Zeeland: flamingo’s, damherten, zeearenden, zeehonden en bruinvissen. Uiteraard moeten er ook echte Zeeuwse oesters geproefd worden. In Yerseke laat de achtvoudig kampioen oestersteken zien hoe je ze opent en eet. Het Zeeuwse avontuur eindigt met een heerlijk wit wijntje in de haven.

Actuele video's

Meer actuele video's