FC Twente - Fiorentina live op tv (play-off Conference League)

Kunnen Enschedeërs stunten?

Sport :

Donderdag 25 augustus is het moment suprème voor FC Twente aangebroken: de return tegen Fiorentina, in de play-offs voor de Conference League, staat op het programma. De wedstrijd is vanaf 19.00 uur live te zien op RTL 7.

Heenduel
Met Fiorentina treft FC Twente een tegenstander van formaat in de play-offs voor de groepsfase van de Conference League. De Italianen waren in het verleden regelmatig actief in de Champions League. Twente ging vorige week donderdag op bezoek in Florence, waar het bij rust tegen een 2-0 achterstand aankeek. In de tweede helft redde Václav Černý door de 2-1 te maken.

Stunt?
En dus liggen er nog genoeg kansen voor de ploeg van Ron Jans in de eigen Grolsch Veste, waar het hele stadion achter de ploeg uit Enschede zal staan. Mochten ze Fiorentina uitschakelen, dan mogen we gerust spreken van een klein stunt - zeker gezien het feit dat FC Twente nog maar vier jaar geleden degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

De wedstrijd FC Twente - Fiorentina is donderdag 25 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.