Vanavond op tv: nieuw seizoen Break Free, Europese wedstrijden FC Twente en AZ

Vanavond op tv: nieuw seizoen Break Free, Europese wedstrijden FC Twente en AZ
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 augustus

Kijktip :

Vanavond gaat op NPO 3 een nieuw seizoen van Break Free van start. Verder onder meer de Conference League-play-offs van FC Twente en AZ op RTL 7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Twente - Fiorentina (play-off Conference League)

RTL 7
18:25 uur

Voorbeschouwing en vanaf 19.00 uur live verslag van de wedstrijd FC Twente - Fiorentina. In de return van de play-offs voor de Conference League proberen de Enschedeërs zich definitief te plaatsen voor de groepsfase van het derde Europese toernooi. Twente ging vorige week donderdag op bezoek in Florence, waar het bij rust tegen een 2-0 achterstand aankeek. In de tweede helft redde Václav Černý door de 2-1 te maken.

Actiefilm: Speed

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de spectaculaire actiefilm Speed uit. De agenten Jack Traven en Harry Temple redden een groep mensen uit een gesaboteerde lift. De saboteur Howard Payne kan hierdoor zijn losgeld vergeten. Payne besluit een nieuwe uitdaging voor Traven op te zetten. Hij plaatst een bom op een stadsbus. Als de bus minder dan vijftig kilometer per uur rijdt, explodeert de bom. Aan Traven de taak om de andere passagiers in veiligheid te brengen.

Filmdrama: A Beautiful Mind

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond het prachtige filmdrama A Beautiful Mind te zien. Wiskundig wonderkind en supergenie John Forbes Nash Jr. ontdekt halverwege de jaren vijftig een revolutionaire economische theorie. Nash wordt onder anderen opgemerkt door een geheime overheidsorganisatie, die zijn wiskundige talent inschakelen om geheime codes van de communisten te ontcijferen. De toch al wat wereldvreemde Nash gaat langzaam kapot aan de druk en stress van het spionagewerk en de dreiging van de communisten.

Beste Zangers: Claudia de Breij

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Beste Zangers is het de beurt aan Claudia de Breij om verrast te worden door haar collega's. Ze neemt naast Jan Smit plaats en bekijkt de optredens van de andere zangers en zangeressen, die Claudia verrassen met covers van haar nummers én liedjes van anderen. Het bekendste nummer uit het oeuvre van De Breij is zonder twijfel het gevoelige 'Mag ik dan bij jou', dat sinds de release in 2011 is uitgegroeid tot een Nederlandstalige evergreen.

Terug: Break Free

NPO 3
20:55 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van Break Free op NPO 3. In dit programma zien we indringende portretten van jonge mensen die op wereldreis gaan en helaas niet meer terugkwamen. Chris Zegers presenteert het indrukwekkende programma. Het vijfde seizoen start met het levensverhaal van travel influencer Charmayne Holslag (28) uit Vlissingen. Deze grafisch vormgever vertrekt bij modeblad Glamour en gaat met haar vriend Dyon op pad om over de wereld te reizen.

Live: Gil Vicente - AZ (play-off Conference League)

RTL 7
20:55 uur

Direct na de wedstrijd FC Twente - Fiorentina gaan we op RTL 7 door met Gil Vicente - AZ - mits er geen verlenging aan te pas komt in Enschede. Het duel van de Alkmaarders is vanaf 21.00 uur live te zien. AZ kan de groepsfase van de Conference League eigenlijk niet meer ontlopen na een eclatante zege in eigen huis, vorige week donderdag. Voor rust kwamen de Alkmaarders op 1-0 en in de slotfase liepen ze in rap tempo uit naar 4-0.

Slot: Denkend aan Holland

NPO 1
21:35 uur

Vanavond sluit het vierde seizoen van Denkend aan Holland af met een bezoekje aan Groningen. Hier varen André van Duin en Janny van der Heijden in alle rust door de prachtige natuur die de noordelijkste provincie te bieden heeft. De tocht van Janny en André begint in het nostalgische dorpje Garnwerd. Na een kort bezoek stappen Janny en André – voorzien van een heerlijk ontbijtje – aan boord van de Finally en varen ze over een van de mooiste vaarwegen van Groningen: het Reitdiep.

Actuele video's

Meer actuele video's