Serierecensie: Devil in Ohio brengt sektarische toestanden met Bones-ster Emily Deschanel

Serierecensie: Devil in Ohio brengt sektarische toestanden met Bones-ster Emily Deschanel
De nummer 1 op Netflix

Kijktip :

Sinds 2 september is de serie Devil in Ohio te zien op Netflix. Het is een typische Amerikaanse dramaserie die voorspelbaarheid en clichés niet uit de weg gaat, maar toch blijf je kijken hoe de familie Mathis het kwaad in huis haalt - met alle gevolgen van dien. Lees hier de serierecensie van Devil in Ohio.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mae, waar is de thee?
Wanneer een psychiater de mysterieuze jonge dame Mae - die net uit een sekte is gevlucht - onderdak biedt betekent dit het begin van radicale veranderingen in het leven van deze barmhartige Samaritaan. Het leven van de psychiater komt op zijn kop te staan als de komst van het meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren.

Met onder andere actrice Emily Deschanel, Sam Jaeger en Xaria Dotson in de serie 'Devil in Ohio'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,0

Devil in Ohio is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daria Polatin, met Bones-ster Emily Deschanel in de hoofdrol. Het devies: laat de logica los en Gij Zult Vinden. Een aardige wegkijker met enkele leuke momenten, bijvoorbeeld als de familie Mathis gaat eten en Mae wil gaan bidden - maar dan wel op een hele duistere manier. Echte snoeiharde horror wordt het nooit en sommige afleveringen zijn een beetje suf en saai. Uiteindelijk zit er een adder onder het gras in de finale, die slim verwijst naar een tweede seizoen. Maar dan moet wel iedereen gaan kijken. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Emily Deschanel (My Sister's Keeper) en Sam Jaeger (The Eyes of Tammy Faye) zijn ook Madeleine Arthur (Snowpiercer) en Gerardo Celasco (Moneyball) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Daria Polatin.

Vanaf 2 september 2022 is de serie Devil in Ohio te zien op Netflix. Deze productie bevat 8 afleveringen van ongeveer 40 minuten. Genre: drama, horror, mystery.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV