Maandag in Jinek: Annemiek van Vleuten over haar grandioze WK overwinning

Maandag in Jinek: Annemiek van Vleuten over haar grandioze WK overwinning
De gasten van Jinek van maandag 26 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 26 september.

De gasten van Jinek op maandag 26 september

  • Ze viel, brak haar elleboog, ging tóch van start en overwon. Het werd de mooiste overwinning uit haar carrière: Annemiek van Vleuten werd zaterdag wereldkampioen op de weg. Want als er iemand is die sowieso keer op wonderlijke keer boven zichzelf weet uit te stijgen is het wel Annemiek. Deze ongelofelijke sportvrouw schuift vanavond aan bij Jinek.
  • Russische mannen slaan massaal op de vlucht nu Poetin extra rekruten nodig heeft in zijn strijd tegen Oekraïne. We bespreken de kwestie met kolonel Han Bouwmeester en Europaverslaggever van BNR Geert Jan Hahn.
  • Daan Roosegaarde deed gisterenavond met zijn project 'Seeing Stars' in bijna heel Leiden het licht uit. Het leverde bijzondere plaatjes op. Vanavond vertelt Daan er alles over en laat hij de eerste beelden zien bij Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV