Dinsdag in Jinek: Iraanse vrouwen strijdbaarder dan ooit

Dinsdag in Jinek: Iraanse vrouwen strijdbaarder dan ooit
De gasten van Jinek van dinsdag 4 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 4 oktober.

De gasten van Jinek op dinsdag 4 oktober

  • Na de dood van Mahsa Amini protesteren jonge Iraanse vrouwen al meer dan twee weken tegen de zware onderdrukking van het Iraanse regime. Maar ze geven de moed niet op en lijken strijdbaarder dan ooit. Vanavond praat Eva erover met Sara Emami en Melody Deldjou Fard.Nieloefaar Bahadori zingt het protestlied 'Bella Ciao'.

  • Bert Visscher gaat in december de theaters in met zijn nieuwe, vermoedelijk laatste solovoorstelling. Voor deze show kunnen de fans doorgeven welke favoriete scenes en typetjes zij nog één keer live willen zien. Vanavond nemen wij samen met de cabaretier alvast het beste van het beste door.

  • Al van jongs af aan is Gabs Wildebras gek op dieren. 2,6 miljoen likes op TikTok en bijna 100.000 volgers op Instagram verder weet hij met zijn safari hoedje en straattaal de jeugd op geheel eigen wijze liefde bij te brengen voor alle dieren.

  • Tachtig bekende Nederlanders roepen deze dierendag op om een einde te maken aan de bio-industrie. De oproep verscheen in vier verschillende landelijke kranten en op de radio.Antoinnette Scheulderman is één van de ondertekenaars en vertelt vanavond waarom!

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV