Donderdag in Jinek: Angela de Jong en Marc-Marie Huijbregts over gouden Televizier-Ring

Donderdag in Jinek: Angela de Jong en Marc-Marie Huijbregts over gouden Televizier-Ring
Dit zijn de gasten van donderdag 6 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 6 oktober.

De gasten van Jinek op donderdag 6 oktober

  • Wie schuift vanavond de gouden Televizier-Ring om zijn vinger? Zijn het De Bevers, de jongens van Jachtseizoen of gaan toch de mannen van Even tot Hier met de prijs aan de haal? We blikken terug op de avond met Marc-Marie Huijbregts en Angela de Jong.

  • Ze zijn het langstzittende radioduo van het land: Coen en Sander. Na zestien jaar stopte hun dagelijkse show, maar morgen blazen de mannen hun huwelijk een nieuw leven in: samen blijven ze te horen op de vrijdagmiddag. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek.

  • Nooit eerder daalden de huizenprijzen zo hard als de afgelopen drie maanden. Voor een huis werd gemiddeld zes procent minder betaald dan het kwartaal ervoor. We praten verder over de veranderende woningmarkt met vastgoedondernemer Maarten de Gruyter, makelaar Rosalie Kneijber Zuidema en Lisette Brattinga die nu anderhalf jaar op zoek is naar een woning.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV