Vrijdag in Op1: Saskia Belleman over fatale mishandeling van Carlo Heuvelman

Vrijdag in Op1: Saskia Belleman over fatale mishandeling van Carlo Heuvelman
De gasten van Op1 van vrijdag 7 oktober

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 7 oktober.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 7 oktober

  • Sanil B., de hoofdverdachte van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman, ontkent vandaag met hem gevochten te hebben. Terwijl op zijn schoen volgens het NFI het DNA van Carlo is gevonden. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman volgt de zaak op de voet en praat ons vanavond bij over de laatste ontwikkelingen.

  • De wereld is in de ban van ‘The Jeffrey Dahmer Story’. De Netflixserie vertelt over het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en is razendpopulair. Maar is het wel goed om dit soort verhalen te romantiseren? Slachtofferhulp vindt van niet en wil dat de serie per direct offline wordt gehaald. We bespreken de fascinatie voor seriemoordenaars met advocaat Meike Lubbers en Amerikakenner Raymond Mens.

  • Het internet staat er vol mee: verdraaide, verkeerd geïnterpreteerde of simpelweg verzonnen berichten. Maar waar komen ze vandaan? En waarom geloven mensen ze? In de Nieuwsuur-serie #Ophef duikt verslaggever Rudy Bouma in de wereld van nepnieuws en complottheorieën. Vanavond vertelt hij over de reconstructie die hij maakte over de vermeende corruptie van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Hij sprak hem als eerste over de beschuldigingen.

  • Hoe groeide Poetin uit van KGB-agent tot de president die Oekraïne binnenviel? In Op1 duiken we op de dag dat hij zeventig jaar wordt terug in de tijd, samen met hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk en directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer en kijken we met opmerkelijke beelden hoe het zo ver heeft kunnen komen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV