Vanavond op tv: Napoli - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Vanavond op tv: Napoli - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 oktober

Kijktip :

Vanavond hoopt Ajax op revanche tegen Napoli, in de groepsfase van de Champions League. Verder onder meer een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 12 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Napoli - Ajax (Champions League)

RTL 7
18:40 uur

Vanaf 18.00 uur voorbeschouwing en om 18.45 uur live verslag van de wedstrijd Napoli - Ajax in Groep A van de Champions League. Kunnen de Amsterdammers revanche nemen voor de blamage in eigen huis? Vorige week dinsdag kwam Napoli op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het werd een avond om snel te vergeten voor Ajax, want het resulteerde in de grootste Europese thuisnederlaag in de geschiedenis van de club. Napoli won met maar liefst 1-6, hoewel Ajax in de achtste minuut nog wel op voorsprong kwam tegen de Italianen.

Terug: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:30 uur

Het Perfecte Plaatje is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. We trappen af met een uitdagende duoshoot in onze Hofstad. Bij de tweede shoot mogen de deelnemers direct laten zien of ze een beetje arty én waterbestending zijn tijdens een mooie splash-shoot. De foto's worden zoals altijd beoordeeld door sterrenfotograaf William Rutten en documentairefotograaf Cynthia Boll. Elke opdracht bijgestaan door een professional uit het vak.

Terug: Restaurant Misverstand

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat Johnny de Mol opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Chef-kok Ron Blaauw en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. Tijdens de generale repetitie gaat het niet helemaal volgens plan, ook al wordt er maar één tafel bediend, maar wel eentje met hele bijzondere gasten.

Over Leven: Jochem Myjer

NPO 2
21:00 uur

In Over Leven praat Coen Verbraak met uiteenlopende gasten over wat het leven - ondanks alles - de moeite waard maakt. Deze week gaat hij in gesprek met de zeer populaire en succesvolle cabaretier Jochem Myjer - die in 2011 de schrik van zijn leven kreeg. Bij cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer werd in 2011 een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. Na een risicovolle operatie zijn de tumoren grotendeels verwijderd, maar het veranderde zijn leven voorgoed.

Nieuw: Blind getekend

NPO 3
21:25 uur

In het nieuwe programma Blind getekend volgt Rachel Rosier zes kandidaten die ongelukkig zijn in hun huidige baan, maar zelf de stap naar een nieuwe werkomgeving niet durven zetten. Zij leggen hun werkgeluk in de handen van een jobcoach en een recruiter. Het enige wat de kandidaten hoeven te doen, is blind te tekenen voor een volledig nieuwe baan in een totaal nieuw werkveld. Wat deze nieuwe baan precies inhoudt ontdekken de kandidaten pas op hun eerste werkdag.

Docu: Stil Leven

NPO 3
23:10 uur

Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan twee miljoen baby's stil geboren. Dat betekent dat meer dan vijfduizend vrouwen en gezinnen dagelijks te maken krijgen met deze heftige gebeurtenis. In de documentaire Stil Leven volgen we programmamaker Rowan Blijd die in 2019 haar eerste zoon Amari verloor na een zwangerschap van 38 weken. We worden meegenomen in haar wereld door middel van home videobeelden die ze voor, tijdens en na de bevalling schoot.

Actuele video's

Meer actuele video's