Overzicht tijden: Formule 1 GP van Verenigde Staten live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Verenigde Staten live op tv en online
Nieuwe wereldkampioen is bekend

Sport :

Het kampioenschap is beslist: Max Verstappen heeft het wereldkampioenschap gewonnen. Op het natte circuit van Japan haalde hij genoeg punten binnen om de boel te beslissen. De race in de Verenigde Staten is echter zeker niet voor spek en bonen. Vanaf 21 oktober is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Amerika
De Verenigde Staten is - zeker na de overname van de Formule 1 door Lineberty - een populair land voor de FIA. Naast de "echte" race in Austin, Texas was er dit seizoen ook ruimte voor een race in Miami. Volgend seizoen komen er naast deze twee races zelfs nog een derde race bij: Over de strip van Las Vegas.

Tijdschema GP van Verenigde Staten 2022

Vrijdag 21 oktober

Zaterdag 22 oktober

  • 21.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 22.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 0.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 23 oktober

  • 19.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 21.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Verenigde Staten is op zondag 23 oktober om 21.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 21 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's