Vanavond op tv: Per seconde wijzer is terug en Reizen Waes: Wereldsteden

Vanavond op tv: Per seconde wijzer is terug en Reizen Waes: Wereldsteden
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 oktober

Kijktip :

Liefhebbers van een uitdagende tv-quiz kunnen vanaf vanavond weer gaan genieten van Per Seconde Wijzer. Op RTL4 is de befaamde samensmelting van Expeditie Robinson te zien en op Eén start het nieuwe seizoen van Reizen Waes: Wereldsteden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Per seconde wijzer

NPO 2
20:04 uur

In de weken voor de start van het WK voetbal in Qatar draagt Met het Mes op Tafel het kennisquiz-stokje weer over aan Per seconde wijzer. Deze klassieker van de Nederlandse televisie is nog altijd mateloos populair.

Expeditie Robinson: de samensmelting?

RTL 4
20:30 uur

Deze week zijn we in Expeditie Robinson alweer aanbeland bij dag twintig van de Expeditie. De drie kampen smachten naar de samensmelting - en dat kan nooit lang meer duren. Is het deze week al zover?

Horrorfilm: Halloween

SBS 9
20:30 uur

SBS6 zendt vanavond, in aanloop naar Halloween, de gelijknamige legendarische film uit 1978 nogmaals uit.

Verhaal
Een klein Amerikaans dorpje wordt opgeschrikt wanneer de zesjarige Michael Myers zijn zus met een keukenmes vermoordt op de nacht van Halloween. De jongen wordt naar een psychiatrische instelling gestuurd, waar hij onder toezicht wordt geplaatst van dokter Loomis. Precies vijftien jaar later slaagt hij er echter in te ontsnappen. Hij keert terug naar het dorp, dat hem nog altijd niet is vergeten.

Terug: Reizen Waes Wereldsteden

Eén
20:40 uur

Na het succes van het eerste seizoen van Reizen Waes: Wereldsteden is de Vlaamse presentator Tom Waes terug met een nieuwe reeks van zijn reisprogramma, waarin wereldsteden opnieuw centraal staan. Waes begint dit seizoen in de Indiase metropool Mumbai.

Terug: God, Jesus, Trump!

NPO 2
22:19 uur

Presentator Tijs van den Brink is vanaf vanavond terug met een nieuwe, driedelige reeks van zijn programma God, Jesus, Trump! Hierin zoekt hij uit wat oude bekenden uit eerdere seizoenen nu vinden van Donald Trump. Hoe valt het christendom te rijmen met Trumps gedrag en ideeën?

Actuele video's

Meer actuele video's