Dinsdag in Jinek: Thomas Dekker over zijn tweede boek Koersen op Geluk

Dinsdag in Jinek: Thomas Dekker over zijn tweede boek Koersen op Geluk
Dit zijn de gasten van dinsdag 25 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 25 oktober.

De gasten van Jinek op dinsdag 25 oktober

  • Met zijn boek ‘Mijn Gevecht’ deed Thomas Dekker een boekje open over de wielerwereld. Het werd een groot succes, maar er ontstond ook veel discussie over. Nu, zes jaar later, publiceert hij een vervolg. Vanavond vertelt Thomas over ‘Koersen op Geluk’ bij Jinek.
  • Europese klimaatactivisten hebben een nieuwe methode bedacht om hun boodschap onder de aandacht te brengen: ze bekogelen kunstwerken met etenswaren. Maar is dit de juiste manier van protesteren? Klimaatactivist Jelle de Graaf en museumdirecteur Emilie Gordenker schuiven aan.
  • De Donald Duck is vandaag 70 geworden! Stripfanaten Han Peekel en Michiel Veenstra lezen het blad al hun hele leven en hoofdredacteur Ferdi Felderhof en tekenaar Tim Artz laten zien hoe de Donald Duck gemaakt wordt.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's