Reality-fans opgelet: vanaf deze datum is The Real Housewives of Amsterdam te zien

Reality-fans opgelet: vanaf deze datum is The Real Housewives of Amsterdam te zien
Gloednieuwe serie in Nederland!

Kijktip :

Liefhebbers van reality-tv kennen natuurlijk de Real Housewives series: bekende reality namen als Bethenny Frankel (New York), Kandi Burrus (Atlanta) en Lisa Vanderpump (Beverly Hills) maakte in die series hun debuut. Of dat voor de Nederlandse namen ook gaat gelden, is nog maar de vraag. De gloednieuwe Nederlandstalige Housewives-serie is vanaf 27 november te streamen bij Videoland.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Pracht en praal
Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? De dames zijn de absolute upper class van onze hoofdstad, hoe ziet dat er uit?

Deelnemers
Het deelnemersveld van de serie ziet er als volgt uit:

  • Maria Tailor: de bekendste van het stel. Maria nam al deel aan het tv-programma Modemeisjes Met Een Missie. Ze is mode ondernemer en influencer.
  • Cherry-Ann Person: Ondernemer en houder van een mastersdiploma in rechten. Slimme dame dus, die ook nog eens een eigen boek heeft geschreven.
  • Djamila Celina: Een echte influencer, met 700.000 volgers op TikTok. Noemt zichzelf "de meest sexy DJ ter wereld". Was ook Mrs. Nederland en Mrs. Europe in 2022.
  • Hella Huizinga: Planner van huwelijken, feesten en partijen, waar ze zelf - aan haar Instagram pagina te zien - ook maar al te graag aanwezig is.
  • Kimmylien Nguyen: Nog een entrepreneur, maar dan in de schoonheid business. Kimmylien heeft een nagel- en beautysalon, maar ook een afhaalrestaurant in vegan producten.
  • Sheila Bergeik: Nog een slimme dame in the house: Sheila zit namelijk in het bestuursrecht. Ze heeft echter ook hobbies: ze heeft namelijk een bedrijf die gespecialiseerd is in cupping.
  • Susanna Klibansky: En dan nog een "ondernemer": Suzanna is namelijk partner en sales director van JOSEPH KLIBANSKY, een kunstcollectief van haar man en zwager.

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 27 november te zien. Lees hier waar je The Real Housewives of Amsterdam kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV