Halloween op Prime Video: Drentse spookverhalen, enge mannen en Jamie Lee Curtis

Halloween op Prime Video: Drentse spookverhalen, enge mannen en Jamie Lee Curtis
Met Moloch, Halloween Kills en meer

Film :

Ook bij streamingdienst Prime Video krijgt Halloween - inclusief zingende pompoenen - een plekje. Met onder andere de vrij nieuwe en bizarre film Men en de uit eigen Hollandse klei getrokken horrorfilm Moloch. Gids.tv heeft zeven films uitgekozen die inbegrepen zijn op Prime Video.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Lees ook onze Halloween-tips voor HBO Max en onze Halloween-tips voor Netflix.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,5

Andy Samberg als Jonathan, Brian Hull als Dracula e.a. in 'Hotel
In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is. Een vierde film uit de succesvolle hotelreeks: helaas nu zonder Adam Sandler maar met de geweldige Brian Hull als vervanger. Lees hier waar je de film Hotel Transylvania: Transformania kunt streamen.

Lees ook onze filmrecensie van Hotel Transylvania: Transformania.

Halloween Kills (2021)

IMDb ★ 5,5 | Gids.tv: ★½

Bron: Universal Pictures
Terwijl Halloween Ends nu in de bioscoop draait, was het tweede deel, dat nu op Prime te zien is, één van de grootste terleurstellingen van vorig jaar. Toch moet dit tweede deel in de trilogie gezien worden om de finale te waarderen die gelukkig weer een stuk beter is. Laurie Strode versus Michael Myers en de Halloween-nacht kleurt rood.

My Best Friend's Exorcism (2022)

IMDb ★ 5,3

Bron: Amazon Prime Video
Beste tienervrienden Abby en Gretchen worstelen met een buitenaardse demon die zijn intrek neemt in het lichaam van Gretchen. Niet echt een paradepaard van Prime Video, maar actrice Elsie Fisher (Onvergetelijk in de film Eighth Grade) haalt de boel nog wel een beetje op. Lees hier waar je de film My Best Friend's Exorcism kunt kijken.

Crimson Peak (2015)

IMDb ★ 6,5

Bron: Universal Pictures
In de nasleep van een familietragedie wordt een aspirant-auteur verscheurd tussen de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een zeer mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten en duisternis uit haar verleden en wordt meegesleurd naar een huis dat ademt, bloedt en herinnert. Perfecte Halloween-film met heerljike cast. Lees hier waar de film Crimson Peak kunt kijken.

Moloch (2022)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,1

Bron: Splendid Film
Alleen al om de geweldige actrice Anneke Blok (Soof 3) moet je deze oerhollandse horrorfilm een kans geven. Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een bezeten man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende en duistere gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen? Lees hier waar je de film Moloch kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Moloch.

Men (2022)

IMDb ★ 6,1 | Gids.tv: ★★★½

Bron: A24
Net uit de bios, nu al op Prime Video. De horrorfilm Men gaat van gek naar abnormaal, en van bizar naar totaal gestoord. Een jonge vrouw gaat alleen op vakantie naar het Engelse platteland na de dood van haar ex-man. Lugubere productie met uitstekende actrice Jessie Buckley in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Men kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Men.

The VVitch: A New-England Folktale (2015)

IMDb ★ 6,9

Anya Taylor-Joy als Thomasin in 'The
New England, 1630. William en Katherine leiden samen met hun vijf kinderen een toegewijd christelijk leven. Hun huis is gelegen aan de rand van een ondoordringbare wildernis. Bekijk hier waar je The VVitch: A New-England Folktale kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV