Recensie: Hotel Transylvania: Transformania is vermakelijke animatie-sequel

Recensie: Hotel Transylvania: Transformania is vermakelijke animatie-sequel
Brian Hull vult rol uitstekend in

Film :

Vanaf 14 januari staat de film Hotel Transylvania: Transformania op Prime Video. Een vierde film uit de succesvolle hotelreeks: helaas nu zonder Adam Sandler maar met de geweldige Brian Hull als vervanger. Lees hier de recensie van Hotel Transylvania: Transformania.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Samenwerken
In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is, en voordat ze elkaar gek maken.

Bron: Sony Pictures Animation

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 6,5

Na drie films geven Adam Sandler en Kevin James er de brui aan: een vierde film heeft dus een nieuwe Drac in de vorm van YouTube-legende Brian Hull, die alle complimenten verdiend voor zijn rol in deze film. De focus gaat iets meer naar Andy Samberg's Jonathan, wat de film erg goed doet. Het is overduidelijk nog steeds het hyperactieve dat de vorige films hebben: de laatste druppel lijkt toch wel uit deze franchise te zijn gemolken. Desondanks valt het allemaal best wel positief uit. Een leuke film om te kijken, vooral met de kinderen. 3 sterren.

Cast
Naast Brian Hull en Andy Samberg (Palm Springs) spelen ook Selena Gomez (Only Murders in the Building), Steve Buscemi (The Big Lebowski) en Kathryn Hahn (WandaVision) in deze film. Deze productie is geregisseerd door
Derek Drymon en Jennifer Kluska.

Vanaf 14 januari 2022 is Hotel Transylvania: Transformania te kijken op Prime Video. Genre: Animatie, Komedie. Tijdsduur: 98 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Hotel Transylvania: Transformania is vermakelijke animatie-sequel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV