Nieuw op Videoland: deze films en series verschijnen in november 2022

Nieuw op Videoland: deze films en series verschijnen in november 2022
Met onder meer The Real Housewives of Amsterdam

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2022.

Kijktips van Gids.tv

Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan (1 november)

Videoland

Daley Blind staat centraal in de documentaire Nooit Meer Stilstaan van Videoland. De voetballer krijgt in 2019 een hartstilstand midden op het voetbalveld en er volgt een onzekere periode. Hij vocht zich terug en stond binnen no time weer op het veld en wist zijn plek in het Nederlands Elftal zelfs terug te verdienen. Bekijk hier waar je vanaf 1 november Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan kunt streamen.

Judas, S2 (10 november)

Videoland

Rifka Lodeijzen als Astrid Holleder in 'Judas'. Bron: Videoland
In Judas staat Astrid op het punt om haar broer te verraden bij Justitie. Met flashbacks wordt het verleden, met de jeugd van de familie in de Jordaan en de pogingen om zich te ontwikkelen, in beeld gebracht. Bekijk hier waar je Judas kunt streamen.

The Handmaid's Tale, S5 (finale op 10 november)

Videoland

Elizabeth Moss als June in 'The Handmaids Tale'. Bron: Videoland
In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. Bekijk hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

Lees hier alvast onze eerste indruk recensie van The Handmaid's Tale seizoen 5.

The Real Housewives of Amsterdam (24 november)

Videoland

Deelnemers aan 'The Real Housewives of Amsterdam'. Bron: Videoland
Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? The Real Housewives of Amsterdam zijn: Djamila Celina, Maria Tailor, Hella Huizinga, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky, Cherry-Ann Person en Kimmylien Nguyen. Bekijk hier waar je vanaf 24 november The Real Housewives of Amsterdam kunt streamen.

Verder op Videoland

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's