Vanavond op tv: Rangers FC - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Urk! en meer

Vanavond op tv: Rangers FC - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Urk! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 november

Kijktip :

Vanavond staat de laatste groepswedstrijd van Ajax in de Champions League op het programma, tegen Rangers FC. Verder onder meer een nieuw seizoen van Urk! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: House for Sale

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma House for Sale gluren we binnen bij de meest opvallende huizen die in Nederland te koop staan. De bewoners openen hun deuren én hun hart door bijzondere verhalen te vertellen over hun leven in het huis waar ze afscheid van nemen. Van miljoenenvilla's die onze stoutste dromen overstijgen tot de meest excentrieke huizen. In elke aflevering struinen we de huizenverkoopsites af op zoek naar de meest in het oog springende pandjes van ons land. Wie wonen er, waarom staat het huis in de verkoop en wat heeft er zich in het verleden allemaal afgespeeld?

Romantische comedy: As Good as It Gets

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is vanavond de romantische comedy As Good as It Gets te zien. De grofgebekte schrijver Melvin Udall slijt zijn dagen in hartje Manhattan, New York. Zijn leven is een opeenhoping van vaste patronen en dwangneuroses. Als dit wordt verstoord, raakt hij volledig in paniek. Op een dag wordt hij door een andere serveerster bediend en krijgt hij de zorg over het door hem gehate hondje van de buren. Hierdoor stort zijn geordende leven compleet in. Om te kunnen overleven, zal hij moeten leren zich aan te passen.

Terug: Urk!

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van de populaire realityserie Urk! te zien op SBS6. In dit nieuwe seizoen van Urk! gooien Teun en Greetje het roer om; ze willen een killerbody en gaan de strijd aan met hun overtollige kilo's. Gerda en Klaas bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje en Tony en Derre verruilen het geliefde Urk voor een weekje onder de zon aan de Costa del Sol in Carihuela. Verder halen Jannie en Mathilde alles uit de kast voor de gender reveal party van Gerda en Klaas en maken we kennis met schipper Riekelt en dochter Terina.

Streamingtip: The Takeover

Netflix
Nu te streamen

Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld ook een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar zeer onhandige date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Lees hier waar je vanaf 1 november The Takeover kunt kijken.

Filmdrama: Phantom Thread

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond het beeldschone filmdrama Phantom Thread uit, met (naar alle waarschijnlijkheid) de laatste rol van acteergrootheid Daniel Day-Lewis. Gesitueerd in het Londen van de jaren 50. Reynolds Woodcock is een gerenommeerde kledingontwerper wiens veeleisende leven overhoop wordt gegooid door een jonge, wilskrachtige vrouw, Alma, die zijn muze en minnaar wordt.

Special: De staat van het klimaat

NPO 1
20:35 uur

Een jaar na de klimaattop van Glasgow en kort voor die in het Egyptische Sharm El-Sheikh maakt de NOS een special over de klimaatcrisis. In De staat van het klimaat staan enkele belangrijke vragen op het programma. Wat is er aan de hand met het klimaat en hoe erg is het nu écht als het gaat over klimaatverandering? De presentatie is in handen van Saïda Maggé. Zij wordt terzijde gestaan door NOS-weerman Peter Kuipers Munneke.

Live: Rangers FC - Ajax (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Rangers FC - Ajax in Groep A van de Champions League. Kan Ajax de teleurstellende groepsfase afsluiten met een overwinning? Ajax begon de groepsfase van de Champions League uitstekend met een eclatante 4-0 overwinning op Rangers FC in de eigen Johan Cruijff Arena. Het bleek geen garantie voor de toekomst, want de vier wedstrijden die daarop volgden werden allemaal verloren.

Actuele video's

Meer actuele video's