Finale De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 zaterdag te zien op NPO 1

Finale De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 zaterdag te zien op NPO 1
Wie zijn de beste modelspoorbouwers?

Kijktip :

Met het WK voetbal in Qatar in aantocht ronden veel programma's bij de publieke omroep af. Zo ook De Grote Kleine Treinencompetitie. Zaterdag 12 november is de grote finale van het tweede seizoen te zien op NPO 1. Wie mogen zich de grote winnaars van deze reeks noemen?

Finale De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Thema
Het wensenpakket van juryleden Evan Daes en Joyce van Diepen voor de finale is flink en de lat ligt enorm hoog voor de twee teams. Het thema van de finale is ‘De vier jaargetijden’. De jury wil graag twintig zelfgemaakte bomen en in ieder seizoen iets feestelijks op de baan. Daarnaast willen ze ieder teamlid met een persoonlijk verhaal terug zien op de modelbaan.

Wibi Soerjadi
Team Oranje en team Blauw hebben maar twee dagen om aan deze baan te werken dus schuift er nóg een bouwer aan bij beide teams. De derde dag worden alle vijf de banen aan elkaar geknoopt en rijdt de speciale Grote Kleine Treinencompetitie trein uiteindelijk door alle banen. De teams die zijn afgevallen komen kijken naar de eindresultaten en gastjurylid Wibi Soerjadi, zelf een verzamelaar van miniaturen, kijkt en beoordeelt mee.

De finale van De Grote Kleine Treinencompetitie is zaterdag 12 november om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's