Brazilië - Servië live op tv en online (WK voetbal)

Brazilië - Servië live op tv en online (WK voetbal)
Topfavoriet voor het eerst in actie

Sport :

Brazilië is het succesvolste land in de WK-geschiedenis, met vijf wereldtitels. Nu reizen de Zuid-Amerikanen opnieuw als topfavoriet af naar het eindtoernooi. Donderdag (24 november) staat de eerste wedstrijd op het programma. Brazilië - Servië is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Supersterren
Het Braziliaanse elftal barst van de supersterren. Van doelmannen Alisson en Ederson via verdedigers als Marquinhos en Thiago Silva langs middenvelders Casemiro en Fabinho naar de fabelachtige aanval, met onder anderen Antony, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli, Neymar, Raphinha en Vinícius Júnior: Brazilië kent vele wapens. De eerste horde is echter meteen een lastige.

Samenvatting en hoogtepunten Brazilië - Servië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Dusan Tadic
Servië is een taaie ploeg met een fenomenale aanval, maar daarachter is de kwaliteit nog onzeker. Voorin maken Dusan Tadic, Luka Jovic en Aleksandar Mitrovic de dienst uit. De rest van het team is iets minder sterk, maar nog altijd beschikt Servië over een ploeg om rekening mee te houden. Met hun inzet kunnen ze het Brazilië zomaar eens heel erg lastig gaan maken. Is er een stunt in de maak?

De wedstrijd Brazilië - Servië is donderdag 24 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV