Frankrijk - Denemarken live op tv en online (WK voetbal)

Frankrijk - Denemarken live op tv en online (WK voetbal)
Topfavoriet Frankrijk stuit op lastige tegenstander

Sport :

Frankrijk is als één van de topfavorieten afgereisd naar het WK voetbal in Qatar. Zaterdag (26 november) staat de lastige wedstrijd tegen Denemarken op het programma voor de Fransen. Het duel is om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Ruime overwinning
In de eerste groepswedstrijd kregen de Franse supporters de schrik van hun leven toen voetbaldwerg Australië in de negende minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Uiteindelijk stelden de Fransen echter orde op zaken dankzij Adrien Rabiot, Olivier Giroud (2x) en Kylian Mbappé: 4-1. Kunnen de supersterren ook een overwinning boeken op het sterke Denemarken?

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Denemarken

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Teleurstellend begin
Dit lijkt hét moment om de Denen makkelijk te verslaan, want die zijn teleurstellend begonnen aan het toernooi in Qatar. Tunesië was de tegenstander in de eerste wedstrijd - en dat bleek een stuk lastiger dan gedacht. De Tunesiërs wisten Denemarken, halve finalist op het EK voetbal van vorig jaar zomer, op 0-0 te houden. Denemarken zal uit zijn op revanche.

De wedstrijd Frankrijk - Denemarken is zaterdag 26 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV