Vanavond op tv: Married At First Sight & Sparta - PSV

Vanavond op tv: Married At First Sight & Sparta - PSV
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 januari

Kijktip :

Maarten en Richelle geven elkaar vanavond het jawoord in Married At First Sight, Opsporing Verzocht is voortaan te zien op NPO2 en FOX zendt het KNVB-bekerduel Sparta Rotterdam - PSV uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Opsporing Verzocht: nieuwe thuishaven op NPO 2

NPO 2
20:27 uur

Het heeft heel wat boze en verbaasde gezichten gekost, maar het is dat nu toch echt een feit: Opsporing Verzocht is verhuisd van NPO 1 naar NPO 2, het net dat meer verdiepende programma's vanuit de publieke omroep gaat brengen.

Anniko van Santen
Uiteraard worden er weer actuele zaken besproken en wordt de kijker opgeroepen tips te geven aan de politie en het Openbaar Ministerie. Dat is een onderdeel dat ook op NPO 2 gewoon blijft bestaan. Ook de presentator blijft dezelfde: Anniko van Santen.

Komediefilm: Crazy Rich Asians

Paramount Network
20:29 uur

Verhaal
Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Maar Rachel weet niet dat Nick een afstammeling is van een van de rijkste families van het land.

Actiefilm: Mission: Impossible

Veronica
20:29 uur

Verhaal
Jim Phelps en zijn elite team bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.

Married At First Sight: huwelijksreis van Martijn & Nicole

RTL 4
20:30 uur

De tweede week van het liefdesexperiment Married at First Sight begint direct met een huwelijksreis: het eerste stel Martijn en Nicole gaat heerlijk genieten in Italië. Verder gaat het vierde stel van het seizoen aan hun familie vertellen dat ze gaan trouwen. Hoe gaan zij reageren? En Maarten en Richelle geven elkaar hun jawoord.

De slimste mens: Boban Benjamin Braspenning

NPO 1
20:34 uur

De twee overgebleven kandidaten van maandag nemen het vanavond op tegen de nieuwe uitdager van de dag: Boban Benjamin Braspenning. Hoe ver kan de cabaretier komen? Je ziet het in deze uitzending van De slimste mens.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Live: Sparta Rotterdam - PSV (KNVB Beker)

FOX
21:00 uur

Voorbeschouwing vanaf 20.00 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Op dinsdag 10 januari spelen PSV en Sparta in de KNVB Beker tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Actuele video's

Meer actuele video's