Vanavond op tv: Marjon de Hond in De Slimste Mens & FC Den Bosch - Ajax

Vanavond op tv: Marjon de Hond in De Slimste Mens & FC Den Bosch - Ajax
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 januari

Kijktip :

Weervrouw Marjon de Hond maakt vanavond haar opwachting in De Slimste Mens, FOX zendt het KNVB-bekerduel tussen FC Den Bosch en Ajax uit en in Married At First Sight is het huwelijk van Loes en Wichian te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Godzilla: King of the Monsters

Veronica
20:29 uur

Godzilla: King of the Monsters volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut 'Monarch'. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters - waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren - weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Married At First Sight: huwelijk Loes en Wichian

RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zien we opnieuw een huwelijksvoltrekking, namelijk die van Loes en Wichian. Ondertussen gaan Wilfred en Francois lekker genieten op hun huwelijksreis op het prachtige eiland Sint-Maarten.

De slimste mens: Marjon de Hond

NPO 1
20:33 uur

Er staat weer een bijzondere nieuwe uitdager op de stoep: Marjon de Hond, weervrouw. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij weer de strijd aan om de 'Slimste mens van de dag' te worden.

Over de uitdager
Marjon de Hond is dus weervrouw, inmiddels van RTL Weer. Ze maakte furore bij de NOS, waar ze in 2009 noodgedwongen moest vertrekken vanwege een postnatale depressie. In 2019 maakte ze haar comeback bij RTL. In een interview met RTL Boulevard maakte ze bekend dat ze 'in ieder geval' haar 'weerkennis' opgefrist.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Live: FC Den Bosch - Ajax (KNVB Beker)

FOX
21:00 uur

Voorbeschouwing vanaf 20.00 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Op woensdag 11 januari spelen Ajax en FC Den Bosch in de KNVB Beker tegen elkaar in Stadion de Vliert in 's Hertogenbosch.

Keuken Kampioen Divisie
Ajax wist afgelopen weekend niet te winnen van NEC: een gelijkspel was het hoogst haalbare. Een bekerwedstrijd tegen een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie zou op zich geen probleem moeten zijn, maar in deze fase weet je niks zeker. Den Bosch deed het vorig seizoen heel goed in de KKD, maar dit seizoen vallen ze met een zestiede plaats en zes overwinningen van de 19 gespeelde wedstrijden zwaar tegen.

Over Mijn Lijk de Reünie: terugblik

NPO 1
21:22 uur

Het is altijd een bijzonder emotioneel moment voor de presentator, de families, de kijkers en de jonge ongeneeslijk zieke mensen zelf: de reünie, ofwel de terugblikaflevering van Over mijn lijk. Dit jaar blikken ze samen met Tim terug op het jaar dat achter hen ligt.

Nieuw: Dr. Nasrs Wunderkammer

NPO 2
22:10 uur

We kennen hem inmiddels misschien wel allemaal: Ramsey Nasr is niet meer weg te denken uit het Nederlandse acteergilde. Wat velen van ons nog niet over hem wisten is dat het een enorme verzamelaar is. Daarover maakt hij het programma Dr. Nasrs Wunderkammer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV