Woensdag in Khalid & Sophie: Tom Kleijn over de gevolgen geheime documenten kantoor Biden

Woensdag in Khalid & Sophie: Tom Kleijn over de gevolgen geheime documenten kantoor Biden
De gasten van woensdag 11 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 11 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 11 januari

  • Vandaag nemen we het nieuws van de dag door met Hanneke Groenteman en Paul de Leeuw, zij zijn ons duo van dienst.

  • Het Duitse ‘bruinkooldorp’ Lützerath wordt al twee jaar bezet door klimaatactivisten. Vandaag werd het dorp ontruimd door de politie.Hannah Prins van Extinction Rebellion voerde daar actie en is net terug.

  • De Republikeinen ruiken bloed nu er geheime documenten zijn gevonden in het kantoor van president Biden. We bespreken de gevolgen met Tom Kleijn.

  • Louter designerkleding, een peloton aan snelle auto’s en miljoenen op de bank. Als het aan de limitaristen ligt is dit verleden tijd, zij pleiten voor een maximum aan rijkdom. Aan tafel onderzoeksjournalist en limitarist Sander Heijne en politicus Wybren van Haga.

  • “Deze vuist op deze vuist.” Wie is er niet groot mee geworden? Edwin Rutten, ook wel Ome Willem, viert vanavond zijn tachtigste verjaardag met ons.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV