Maandag in Op1: Marieke Blom over de diepe recessie

Maandag in Op1: Marieke Blom over de diepe recessie
De gasten van Op1 van maandag 23 januari

Kijktip :

Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 23 januari.

Onderwerpen Op1 van maandag 23 januari

  • Alarmerende cijfers van het CBS: in het laatste kwartaal zijn de huizenprijzen fors gedaald, voor het eerst in negen jaar. Wat betekent dat voor de economie? Welke rol speelt de psychologie? En staan we aan de vooravond van een diepe recessie? ING-hoofdeconoom Marieke Blom vertelt het vanavond bij Op1.

  • Ronald Koeman is terug als bondscoach van het Nederlands elftal. Ruim anderhalf jaar nadat de trainer Oranje verliet om aan de slag te gaan bij FC Barcelona, is hij vandaag gepresenteerd als opvolger van Louis van Gaal. Wat gaat Koeman radicaal anders doen zijn voorganger? We bespreken het vanavond met analist Jan van Halst en journalist Frits Barend.

  • Vandaag start – na ruim 3 jaar onderzoek – de rechtszaak tegen de Haagse oud-wethouder Richard de Mos. Hij wordt samen met zeven anderen verdacht van het vormen van een criminele organisatie, corruptie en het schenden van het ambtsgeheim. Politiek verslaggever bij Omroep West Lot van Bree was aanwezig in de rechtszaal en praat ons vanavond bij.

  • De VVD viert morgen zijn 75-jarig bestaan. Hoe is de partij in al die jaren veranderd? En wat is er over van het ware liberalisme na 12 jaar Rutte? We praten erover met VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans, partijprominent Ed Nijpels en VVD-wethouder Vincent Karremans.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV