Vanavond op tv: Nieuw huwelijk in Married at First Sight, zoektocht aar vader DNA Onbekend

Vanavond op tv: Nieuw huwelijk in Married at First Sight, zoektocht aar vader DNA Onbekend
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 februari

Kijktip :

Op deze woensdag zijn de kijkcijferkanonnen Slimste mens en Married at First Sight natuurlijk weer van de partij, maar daarnaast kan je ook kijken naar een nieuwe aflevering van DNA Onbekend. Op Disney+ staat Wakanda Forever ook klaar om vanavond aan te slingeren. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Avonturenfilm: Jurassic World

Veronica
20:25 uur

Ruim twintig jaar na de opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar in Jurassic World eindelijk als het park dat John Hammond ooit voor ogen had. Maar als een agressieve dino ontsnapt, breekt de hel los.

Married At First Sight: wie zijn Patricia en Stephan?

RTL 4
20:30 uur

Het feest gaat maar door in Married at First Sight, want het is alweer tijd voor een nieuw duo die het huwelijksbootje in gaat stappen: Patricia en Stephan. Gaat het voor hen wel een gelukkig huwelijk zijn? Een nieuw koppel krijgt een kans op ware liefde: Patricia en Stephan. Ze zijn eigenlijk een vervangend stel. Het huwelijk tussen Martijn en Nicole is al zo snel geklapt, dat deze twee in een versneld traject alsnog in het huwelijksbootje stappen.

De slimste mens: Haroon Ali

NPO 1
20:42 uur

De kijkcijferhit De slimste mens is deze woensdag toe aan de allerlaatste nieuwe uitdager, namelijk journalist Haroon Ali. Na deze aflevering weten we wie het eerste trio van de zes dagen durende finaleweek wordt. Haroon Ali heeft een flinke CV en is een veelzijdig man. Hij is journalist, documentairemaker en auteur. Hij werkt vooral als reisjournalist aan sociaal-economische en maatschappelijke onderwerpen en doet dat onder meer voor De Volkskrant, Trouw en VOGUE. Hij schreef in 2020 zijn eerste boek 'Half' en maakte de documentaire 'Het M-woord'.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

DNA Onbekend: Lucy en Rindert zoeken echte vader

NPO 1
21:31 uur

In de derde aflevering van DNA Onbekend staat het verhaal van de veertigjarige Lucy centraal. Zij is opgegroeid in het Afrikaanse land Oeganda en gaat nu op zoek naar haar biologische vader. Hoe zal dat haar, met de hulp van de makers van DNA Onbekend, vergaan? Lucy woont inmiddels al zo'n veertien jaar in Nederland, samen met haar Nederlandse echtgenoot. Toen ze nog in Oeganda woonde vertelt haar moeder haar dat de man bij wie Lucy opgroeide niet haar biologische vader is. Ze noemt een andere naam. Klopt het verhaal van Lucy's moeder?

Marvel film: Black Panther: Wakanda Forever

Disney Plus
Nu te streamen

Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. Lees ook onze streamingrecensie van Black Panther: Wakanda Forever.

Actuele video's

Meer actuele video's