Recensie: in psychologische thriller The Strays wordt leven van moeder Neve een hel

Recensie: in psychologische thriller The Strays wordt leven van moeder Neve een hel
Met Ashley Madekwe

Film :

Vanaf 22 februari is de film The Strays te zien op Netflix. Een spinternieuwe en echt Britse thriller met groot drama en een héél klein snufje horror staan op het programma, waarbij de makers goed gekeken hebben naar een bepaalde topregisseur uit Hollywood. Lees hier de filmrecensie van The Strays.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Moeder Neve
Het zorgvuldig opgebouwde bevoorrechte leven van een vrouw - Neve genaamd - met een lichte huidskleur begint te ontrafelen wanneer twee vreemdelingen opduiken in haar schilderachtige stadje. Bedreigingen volgen en Neve en haar gezin komen langzaam maar zeker in een duistere waarheid terecht.

Acteur Jorden Myrie (Carl) en Bukky Bakray (Dione) in de film 'The Strays'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 56% | IMDb ★ 5,5

Regisseur Nathaniel Martello-White lijkt goed gekeken te hebben naar het werk van veel hedendaagse horror-regisseurs, maar voornamelijk naar het werk van horrorregisseur Jordan Peele. De film heeft iets weg van de horrorsensatie Us, waarin ook een gezin centraal staat. The Strays laat onder meer zien hoe gekleurde mensen zich vaak aan moeten passen om in een witte omgeving te kunnen navigeren. Verwacht in dit geval niet een echte horrorfilm, maar wel een thriller met een vrij voorspelbare twist die niet héél erg verrassend is. De cast, die een aardige rol voor Ashley Madekwein de gelederen heeft, moet het doen met een mager script en een finale die gewoon tegenvalt. Twee sterren.

Cast
Naast Ashley Madekwe (County lInes) en Justin Salinger (Brimstone) zijn ook Maria Almeida (Pretty Red Dress), Samuel Paul Small (Game of Thrones), Jorden Myrie (Dancing in the Dark) en Bukky Bakray (You Don't Know Me) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nathaniel Martello-White (Cla'am).

Vanaf 22 februari 2023 is de film The Strays te zien op Netflix. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's