Dinsdag in Jinek: Martijn Krabbé over nieuwe programma Race Across The World

Dinsdag in Jinek: Martijn Krabbé over nieuwe programma Race Across The World
De gasten van Jinek van dinsdag 14 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 14 maart.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op dinsdag 14 maart

  • Hoe reis je door 17 landen in Midden- en Zuid-Amerika zonder telefoon, vliegtuig én met beperkt budget? Dat is de uitdaging in het nieuwe programma Race Across the World. Vanavond vertellen presentator Martijn Krabbé en deelnemer Bastiaan Ragas erover.
  • Politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer bespreekt de laatste ontwikkelingen voor de Provinciale Statenverkiezingen.
  • Binnenkort kleurt Koninklijk Theater Carré roze.Tom Dumoulin en wielerjournalisten Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam brengen een ode aan de mooiste wielerronde ter wereld: de Giro D’Italia. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek.
  • Met nog één dag tot de Statenverkiezingen komt die onvermijdelijke vraag weer boven: op welke partij moet ik stemmen? In de aanloop naar de verkiezingen schoof daarom elke dag een politicus aan, vandaag de laatste in de reeks: Edith Schippers, lijsttrekker voor de VVD in de Eerste Kamer.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's