Afscheidsconcert Nick & Simon wordt zaterdag uitgezonden op NPO 1

Afscheidsconcert Nick & Simon wordt zaterdag uitgezonden op NPO 1
Ook tv-kijkers zien doek vallen voor Volendams duo

Kijktip :

Het doek is gevallen voor het duo Nick en Simon, de twee Volendammers die samen veel hits hebben gescoord en jarenlang gezamenlijk op het podium stonden gaan hun eigen weg. Ze stonden even geleden in Ahoy met hun grootse afscheidsconcert, waarvan zaterdag een registratie te zien is op NPO 1.

Afscheidsconcert Nick & Simon gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hebben Nick en Simon ruzie?
Na zeventien jaar hebben Nick Schilder en Simon Keizer besloten een punt achter hun muzikale samenwerking te zetten. De Volendammers werden bekend met hits als Rosanne, Kijk omhoog en Pak maar mijn hand. Officieel zouden ze uit elkaar gaan omdat ze toe zijn aan wat nieuws en de lol eraf was. Maar al tijden gaan hardnekkige geruchten dat Nick en Simon knallende ruzie hebben.

The Beatles
De muzikale samenwerking is voorbij, maar Nick en Simon blijven wel samen op televisie verschijnen. Vanaf 18 mei is er namelijk een nieuwe documentaireserie van Nick, Simon en Kees te zien: Nick, Simon & Kees: The Beatles. Hierin verdiepen ze zich in het leven van hun gezamenlijke muzikale helden: The Beatles.

Het afscheidsconcert van Nick & Simon is zaterdag 29 april om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt het hele afscheidsconcert van Nick & Simon terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's