Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?
Met onder meer The Mother en Muppets Mayhem

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

My Sweet Monster [Buka. Moyo lyubimoe chudishche] (Netflix. woensdag 10/5, film) Een koning kan maar niet geloven dat zijn geliefde dochter, prinses Barbara, jongvolwassen is. Hij probeert de prinses nog steeds te beschermen, maar de 16-jaar oude Barbara krijgt een woedeaanval tijdens een verjaardagsfeest. Terwijl iedereen afgeleid is, wordt de troon gegrepen door de sneaky postbode Weasel. Kijk ook de trailer.

African Queens: Cleopatra (Netflix. woensdag 10/5, serie, bingen) Het tweede seizoen van deze documentaireserie draait om een van de meest bekende 'koninginnen' ooit, Cleopatra. Het leven van de Farao is bij vele bekend. Haar knappe uiterlijk en spannende liefdesverhalen verhullen het ware verhaal van haar leven, dat gaat over durf en intelligentie. Lees ook de recensie.

Dance Brothers (Netflix. woensdag 10/5, serie, bingen) Finse serie over twee broers die beroemde dansers willen worden en hun eigen club openen. Maar hun artistieke toewijding botst al snel met de zakelijke kant en hun band komt in gevaar. Kijk ook de trailer.

The Muppets Mayhem (Disney+. woensdag 10/5, serie, bingen) Na 45 jaar rock-’n-roll maakt The Electric Mayhem, een epische, muzikale reis om eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen geven. Met hulp van een gedreven, jonge platenbaas moet de eindeloos coole, iconische Muppet-rockband zich op orde krijgen als ze terechtkomen in de gestoorde, moderne muziekbiz en hun poging om eindelijk platina te halen. Lees ook de recensie.

Ultraman, S3 (Netflix. donderdag 11/5, bingen) Shinjiro Hayata heeft moeite met het in toon houden van zijn krachten en dat hij wordt gezien als een bedreiging van de mensheid. Maar dat is niet alles voor Hayata, want naast zijn eigen problemen zal hij ook nog een aantal nieuwe vijanden tegen het lijf lopen. Kijk ook de trailer.

Lady Gucci: the story of Patrizia Regianni (HBO Max. donderdag 11/5, docu, film) Patrizia Regianni vertelt haar eigen verhaal in deze documentairefilm over haar leven, haar huwelijk met Maurizio Gucci en de nachtmerrie die volgde. Kijk ook de trailer.

1985 (NPO Plus. donderdag 11/5, serie, bingen) De serie speelt zich af in de woelige jaren 80, toen de Bende van Nijvel volop terreur zaaide. De reeks volgt drie jongvolwassenen die terechtkomen in het oog van de storm die België toen op zijn kop zette, wanneer de bende brutale overvallen pleegt en spanningen tussen de onderzoekers verhinderen om de zaak op te lossen. Lees ook de recensie.

Bros (SkyShowtime. donderdag 11/5, film) Een romantische komedie over twee mannen - Bobby en Aaron genaamd - met bindingsangst die een relatie krijgen en er het beste van proberen te maken. Lees ook de recensie.

The Mother (Netflix. vrijdag 12/5, film) Terwijl ze op de vlucht is voor gevaarlijke aanvallers, komt een huurmoordenaar tevoorschijn om haar dochter te beschermen die ze eerder in haar leven heeft verlaten. Lees ook de recensie.

Black Knight (Netflix. vrijdag 12/5, serie, bingen) In een sombere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling, hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep wel heel bijzondere bezorgers. Kijk ook de trailer.

Queer Eye, S7 (Netflix. vrijdag 12/5, bingen) De Fab Five helpt ook dit seizoen weer zeven personen die op zoek zijn naar een verandering in hun leven. Door de Fab Five zullen ze geholpen worden in hun zoektocht naar een eigen kledingstijl, een echte thuis, een gezonde huid, een gebalanceerd eetpatroon en een gezonde geest. Kijk ook de trailer.

Mulligan (Netflix. vrijdag 12/5, serie, bingen) In deze satirische comedy wordt de aarde grotendeels verwoest door aliens. Kunnen een paar overlevenden Amerika opnieuw opbouwen en een betere toekomst creëren? Kijk ook de trailer.

The Crater (Disney+. vrijdag 12/5, film) Na de dood van zijn vader gaat een jongen die opgroeit in een mijnkolonie op de maan op reis om een legendarische krater te verkennen, samen met zijn vier beste vrienden, voordat hij definitief wordt verplaatst naar een andere planeet. Kijk ook de trailer.

Mariachis (HBO Max. vrijdag 12/5, serie, wekelijks) Mexicaanse Max Original-serie over de manier waarop Mexicaanse tradities in leven worden gehouden door muziek. Kijk ook de trailer.

The Power (Prime Video. vrijdag 12/5, serie, finale) Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. Het is erfelijk, het is ingebouwd en het kan hen niet worden afgenomen. Lees ook onze eerste indruk

A Town Called Malice (SkyShowtime. vrijdag 12/5, serie, aflevering 1-3) Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Kijk ook de trailer.

Rabbit Hole (SkyShowtime. vrijdag 12/5, serie, finale) Deze spionagethriller vertelt het verhaal van John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Weir wordt beschuldigd voor moord door krachten die hele bevolkingen beïnvloeden en controleren.

Still: A Michael J. Fox Movie (Apple TV+, vrijdag 12/5, film)

Bron: Apple TV Plus
Volgt het leven van de geliefde acteur en advocaat Michael J. Fox, onderzoekt zijn persoonlijke en professionele triomfen en beproevingen, en wat er gebeurt als een ongeneeslijke optimist geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte. Lees hier waar je vanaf 12 mei Still: A Michael J. Fox Movie kunt kijken.

City of Fire (Apple TV+. vrijdag 12/5, serie, wekelijks) In het drama wordt een NYU-student neergeschoten in Central Park op 4 juli 2003. Samantha is alleen; er zijn geen getuigen en zeer weinig fysiek bewijs. De band van haar vrienden speelt in haar favoriete club in het centrum, maar ze vertrekt om iemand te ontmoeten en belooft terug te komen. Dat doet ze nooit. Kijk ook de trailer.

Divorce Attorney Shin (Netflix. zaterdag 13/5, serie, finale) Een pianist die advocaat is geworden, probeert in de complexe wereld van echtscheidingen zijn cliënten met alle mogelijke middelen gelijk te stellen. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's