Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in juni 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in juni 2023
Met onder meer Medellin

Film :

De eerste echte maand van de zomer is uiteraard juni, wat betekent dat de echte zomerfilms en -series er dan toch echt aan gaan komen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2023.

Kijktips van Gids.tv

Medellín (2 juni)

Prime Video (film)

Ramzy Bédia, Anouar Toubali en Brahim Bouhlel in 'Medellin'. Bron: Prime Video
Pablito is een jonge YouTuber, gefascineerd door Pablo Escobar. Hij besluit zijn droom waar te maken door naar Medellin te gaan om in de voetsporen van de drugsbaron te treden. Een paar dagen later blijkt uit een video op zijn sociale netwerken dat Pablito in handen is van gevaarlijke narco's, die een enorm losgeld eisen om hem te bevrijden. Lees hier waar je vanaf 2 juni Medellín kunt kijken.

Creed III (9 juni)

Prime Video (film)

Bron: Warner Bros. Pictures
Het verhaal gaat verder met Adonis Creed (Michael B. Jordan) in de hoofdrol. Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Lees hier waar je de film Creed III kunt kijken.

Lees hier ook onze filmrecensie van Creed III.

Culpa Mia (16 juni)

Prime Video (film)

Bron: Prime Video
Noah is een zelfstandige jonge vrouw die haar stad en daarmee haar leven daar moet verlaten. Alles verandert wanneer ze Nick ontmoet. Wat gebeurt er als de twee in het geheim stapelverliefd op elkaar worden? Lees hier waar je vanaf 16 juni Culpa Mia kunt kijken.

All Inclusive (23 juni)

Prime Video (film)

Bron: WW Entertainment
In de schurende komedie All Inclusive wordt het wankelende huwelijk van Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld tijdens hun vakantie met de kids in een all inclusive resort. Een Nederlandse komedie in de zon met hoofdrollen voor onder andere Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Frank Lammers, Aiko Beemsterboer en Thijs Boermans. Lees hier waar je de film All Inclusive kunt kijken.

Tom Clancy's Jack Ryan, S4 (30 juni)

Prime Video (serie, wekelijks)

John Krasinksi in 'Jack Ryan'. Bron: Prime Video
In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Bekijk hier waar je Tom Clancy's Jack Ryan kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Shiny Happy People: Duggar Family Secrets (2 juni, docufilm) Deze documentaire legt de waarheid achter de reality megafamilie The Duggars en de radicaal controversiële organisatie erachter bloot. Een aantal overlevenden van het Institute in Basic Life Principles komen dapper naar voren en onthullen de misbruikpraktijken die hen in een levende nachtmerrie hielden. Kijk ook de trailer.
  • Plane (2 juni, film) Een piloot komt in een oorlogsgebied terecht nadat hij tijdens een zware storm zijn commerciële vliegtuig moet laten landen. Lees ook de recensie
  • Agains All Odds: The Daily Paper Story (15 juni, docufilm) Dit is het onwaarschijnlijke, inspirerende verhaal van Amsterdamse jeugdvrienden Abderrahmane, Jefferson en Hussein, wiens blog uitgroeit tot een van de invloedrijkste streetstyle merken van Europa. Met hun boodschap van African heritage willen ze de wereld veroveren. Dat gaat niet vanzelf… Kijk ook de trailer.
  • Triangle of Sadness (15 juni, film) Het koppel Carl en Yaya worden op een luxe cruise uitgenodigd. Door een ongeluk zinkt de jacht en strandt het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een eiland. In een heftige strijd om te overleven wordt de hiërarchie helemaal opzij gezet. Lees ook de recensie.
  • The Grand Tour: Eurocrash (16 juni, special) Jeremy, Richard en James maken een ongekende roadtrip door Midden-Europa, in auto's waarvan niemand ooit had durven dromen. In deze onvergetelijke tocht verkennen ze Gdańsk in Polen, rijden ze door Slowakije, Hongarije en Slovenië. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV