Maandag in Chateau Meiland: verbouwing pension Code Rosé nog steeds niet klaar

Maandag in Chateau Meiland: verbouwing pension Code Rosé nog steeds niet klaar
Stress bij de Meilandjes

Kijktip :

Inmiddels is het pension Code Rosé met veel bombarie geopend, maar in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland (maandag 22 mei) ziet het ernaar uit dat het pension echt nooit af gaat komen. En dat levert uiteraard een hele hoop stress op bij de Meilandjes.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deadline
Er komt maar geen einde aan de verbouwing van het pension. Als Martien ook nog opnamen heeft voor een ander programma, staan Erica en Maxime er alleen voor. Langzaam wordt duidelijk dat de deadline nooit gehaald gaat worden. Erica regelt met spoed hulptroepen voor het loodgieterswerk en de elektriciteit. Als Martien thuiskomt, lukt het hem maar niet om het pension binnen te komen, ondanks dat hij de meisjes belt.

Frankrijk
De dames zijn druk met het zoveelste muurtje dat afgebroken moet worden. Geïrriteerd klimt Martien door een raam. Hij heeft een uitstapje bedacht voor Erica en Maxime. Na de reizen naar Frankrijk is bij hem het plan ontstaan om een grote gezinswagen te kopen, waar de hele familie inclusief aanhang mee op reis kan. Hij mag een proefrit maken.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's