Serierecensie: finale Manifest seizoen 4 (deel 2) is nu te zien op Netflix

Serierecensie: finale Manifest seizoen 4 (deel 2) is nu te zien op Netflix
Alle antwoorden komen op tafel

Film :

Vanaf 2 juni is het tweede deel van Manifest seizoen 4 te zien op Netflix. De turbulente rit die het mysteriedrama Manifest is, eindigt met de laatste tien afleveringen op Netflix. Het zal niemand verbazen dat de bovennatuurlijke gebeurtenissen alleen maar gekker worden. Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 4 (deel 2).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Montego Air vlucht 828
Op weg naar de nieuwe laatste reeks afleveringen is het duidelijker dan ooit: Cal is de belangrijke sleutel die zowel de passagiers als de mensheid zal moeten redden van de ondergang. Uit de spannende cliffhanger van het eerste deel van seizoen 4 bleek uitdrukkelijk dat het niet alleen om de passagiers gaat maar om de hele wereldbevolking.

Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 1 en 2 en hier van seizoen 3.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,1

Het eerste deel werd al in november van het jaar 2022 online gezet. Nadat NBC besloot de stekker uit de serie te trekken, bleek het besluit van Netflix om de serie over te nemen geen slechte te zijn: de serie werd enthousiast ontvangen en staat ook nu weer op plekje 1 in de best bekeken series van dit moment. Na het zien van de laatste tien afleveringen is de cirkel rond, maar is vooral de koek wel op. Het verhaal krijgt een waardig maar zeer bovennatuurlijk einde, waar misschien niet iedereen op zit te wachten. Fans krijgen echter wel wat ze willen: veel drama, veel turbulentie en een situatie waarin de fijne cast terugkeert in een mysterie met Bijbelse proporties. Drie sterren.

Cast
Naast Melissa Roxburgh (I Still Believe) en Josh Dallas (Once Upon a Time) zijn ook J.R. Ramirez (Jessica Jones) en Jack Messina (The Marvelous Mrs. Maisel) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Jeff Rake (The Tomorrow People).

Vanaf 2 juni 2023 is de serie Manifest seizoen 4 (deel 2) te zien op Netflix. Dit slotseizoen bevat 20 afleveringen waarvan de laatste 10 afleveringen nu beschikbaar zijn. Genre: drama, mysterie, sciencefiction.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV