Docuserie 30 en nooit meer... start donderdag op NPO 3: dertigers gooien het roer om

Docuserie 30 en nooit meer... start donderdag op NPO 3: dertigers gooien het roer om
Nooit meer naar een dokter?

Kijktip :

Vanaf donderdag 20 juli kun je vijfdelige documentaireserie 30 en nooit meer... bekijken bij NPO 3. Vera Verzijl volgt dertigers die het in hun leven helemaal over een andere boeg gooien.

30 en nooit meer... gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe generatie
Lange tijd droomden veel dertigers van een goede baan, een koophuis en een auto voor de deur, maar tijden veranderen en er is een nieuwe generatie opgestaan. Hoe ziet hun zoektocht naar geluk eruit? Er zijn tegenwoordig zo veel lifestylecoaches die hierbij kunnen helpen, veel dertigers zoeken een ‘quickfix’ om gelukkiger te worden.

Nooit meer naar een dokter
Deze serie gaat over thema’s als leven zonder bezittingen, nooit meer werken voor een baas of nooit meer naar een dokter gaan. Je ziet onder meer Mara die naar een Rainbow Gathering in Wales gaat, waar men uit heel Europa samenkomt in de natuur om even los te zijn van de maatschappij. Pauline bereidt zich voor op een truffelceremonie en Shinta doet aan microdosing met truffels om een extra goede moeder te zijn, een trend die over is komen waaien uit de VS.

30 en nooit meer... is vanaf donderdag 20 juli wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 30 en nooit meer... terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's