Johan Cruijff Schaal: Feyenoord - PSV live op tv en online

Johan Cruijff Schaal: Feyenoord - PSV live op tv en online
Openingsduel van het Nederlandse voetbalseizoen

Sport :

Het grote openingsbal van het Nederlandse voetbalseizoen is uiteraard de wedstrijd om de Super Cup, in Nederland de Johan Cruijff Schaal geheten. De kampioen Feyenoord en de bekerwinnaar PSV spelen in die wedstrijd tegen elkaar. De wedstrijd is op vrijdag 4 augustus om 20.00 uur te zien op het open kanaal van FOX en op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Favoriet
De verwachtingen van het nieuwe seizoen van Feyenoord zijn hoog: het kan verkeren. Arne Slot is nog een seizoen de baas in Rotterdam-Zuid en het aankoopbeleid is tot nu toe uitstekend gebleken. Het is niet moeilijk om te zeggen dat de Rotterdammers de favoriet zijn in deze wedstrijd.

Kwijtgeraakt
In Eindhoven is er een nieuwe man aan het roer: Peter Bosz. De Eindhovenaren gaan met vertrouwen het nieuwe seizoen in, maar zijn wel hun sterspeler Xavi Simons kwijtgeraakt. Daarvoor is de talentvolle international Noa Lang overigens wel teruggekomen.

Het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV is op vrijdag 4 augustus om 20.00 uur te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing begint om 19.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV