Barry Atsma te zien in serie The Split op BBC First

Barry Atsma te zien in serie The Split op BBC First
'De vrouwelijke versie van Suits'

Kijktip

De Nederlandse acteur Barry Atsma is vanaf maandag te zien in de Engelse serie The Split. De advocatenserie begon vier weken geleden op BBC One en is nu, met Nederlandse ondertiteling, te zien op de zender BBC First.

Machtige vrouwen
De advocatenserie The Split gaat over het snelle circuit van machtige vrouwelijke echtscheidingsadvocaten. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de drie zussen Hannah, Nina en Rose.

Barry Atsma
Hoofdpersoon Hannah Sterne (gespeeld door Nicola Walker) verlaat het advocatenkantoor van haar familie om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. De relatie met haar moeder Ruth en haar zussen komt daardoor onder grote druk te staan. Barry Atsma speelt Hannahs collega Christie Carmichael. Hij is een vrijgezelle advocaat en zij heeft een oogje op hem, hoewel Hannah al een man en drie kinderen heeft.

Familiedrama
The Split, door Britse media als 'de vrouwelijke versie van Suits' genoemd, is niet alleen een advocatenserie, maar ook een familiedrama. "De scheidingszaken vormen een spiegel voor Hannah en haar moeilijke relatie met haar familie. Zowel richting zussen, moeder en vader als richting haar man en Christie (Barry Atsma).

The Split is vanaf maandag 28 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. BBC First zie bij Ziggo op kanaal 22, bij KPN op kanaal 25 en Caiway kanaal 17.

Tags: advocaat, bbc, tv-serie, acteur, familiedrama, serie, split, relatie, collega, Barry Atsma, suits, moeder, vader, familie, bbc one

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »