Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Dashing Through the Snow

Film :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Quiz Lady (2 november)

Disney+ (film)

'Quiz Lady' gaat over een ontwricht gezin en de spelshow die misschien wel hun redding kan zijn. Anne, een briljante maar gespannen jonge vrouw, en haar vervreemde, rampzalige zus Jenny moeten samenwerken om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer de hond van Anne wordt ontvoerd, beginnen ze aan een wilde zoektocht door het hele land om aan geld te komen. Dit doen ze op de enige manier die ze kennen: Anne moet een ware spelshowkampioen worden. Lees hier waar je vanaf 2 november Quiz Lady kunt kijken.

The Santa Clauses, S2 (8 november)

Disney+ (serie, première)

Tim Allen als Scott Calvin in 'The Santa Clauses'. Bron: Disney Plus
De familie Calvin is terug op de Noordpool, terwijl Scott Calvin zijn rol als Kerstman voortzet nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij er in het eerste seizoen van de serie niet in slaagde een waardige opvolger te vinden. Bekijk hier waar je vanaf 8 november The Santa Clauses kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 december.

Loki (10 november)

Disney+ (serie, finale)

Tom Hiddleston als Loki en Owen Wilson als Mobius in 'Loki'. Bron: Disney
Na zijn ontsnapping uit 2012 reist Loki samen met Loki variant Sylvie en TVA-medewerker Mobius door verschillende tijdlijnen om te proberen de 'sacred timeline' te beschermen en Kang te verslaan. Bekijk hier waar je Loki kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Loki seizoen 2.

Dashing Through the Snow (17 november)

Disney+ (film)

Ludacris en Lil' Rel Howery in 'Dashing Through the Snow'. Bron: Disney Plus
Eddie Garrick is een goedhartige man die Kerstmis de rug heeft toegekeerd vanwege een traumatische jeugdervaring. Op verzoek van zijn vrouw Allison, van wie hij gescheiden is, neemt Eddie zijn negenjarige dochter Charlotte mee naar zijn werk op kerstavond, waar ze een mysterieuze man in een rood pak genaamd Nick ontmoeten. Lees hier waar je Dashing Through the Snow kunt kijken.

Doctor Who 50th Anniversary Special (25 november)

In de drie specials, getiteld The Star Beast (25 november), Wild Blue Yonder (2 december) en The Giggle (9 december), komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) opnieuw oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende schurk tot nu toe: de Speelgoedmaker (Neil Patrick Harris). Lees hier waar je Doctor Who kunt kijken.

Verder op Disney+

  • Culprits (8 november, serie, bingen) Deze serie begint waar de meeste misdaadverhalen eindigen: na een overval waarbij veel op het spel stond, wanneer de groep elitecriminelen hun eigen weg zijn gegaan en hebben geprobeerd hun oude leven achter zich te laten. Heden en verleden komen met elkaar in botsing wanneer een meedogenloze moordenaar hen één voor één onder vuur neemt. Kijk ook de trailer.
  • Goosebumps (17 november, serie, finale) De serie dompelt kijkers onder in een wereld vol mysterie en spanning en volgt een groep van vijf middelbare scholieren terwijl ze aan een schimmige en verwrongen reis beginnen om het tragische overlijden van een tiener genaamd Harold Biddle te onderzoeken – terwijl ze ook de duistere geheimen uit het verleden van hun ouders ontrafelen. Lees ook onze recensie.
  • Faraway Downs (26 november, serie, bingen) Het verhaal draait om de Engelse aristocraat Lady Sarah Ashley, die de halve wereld rondreist om haar eigenzinnige echtgenoot te confronteren en een ongebruikelijk bezit te verkopen: Faraway Downs, een veeboerderij van een miljoen hectare in de Australische outback. Na de dood van haar man, een meedogenloze Australische veebaron, smeedt koning Carney plannen om haar land in te nemen, en met tegenzin bundelt ze de krachten met een ruige veedrijver om haar boerderij te beschermen. Kijk ook de trailer.
  • The Artful Dodger (29 november, film) Jack Dawkins, ook bekend als The Artful Dodger, heeft zijn snelle vingers als zakkenroller overgedragen aan de behendige, bekwame vingers van een chirurg. Het verleden van Dodger blijft hem achtervolgen door de komst van Fagin, die hem teruglokt in een wereld vol misdaad. Een grotere bedreiging – voor het hart van Dodger – is Lady Belle, de dochter van de gouverneur, die vastbesloten is de eerste vrouwelijke chirurg van de kolonie te worden. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's