Celebrity Masterchef Nederland start woensdag op Net5: welke BN’er is de beste chef?

Celebrity Masterchef Nederland start woensdag op Net5: welke BN’er is de beste chef?
Met o.a. Vjeze Fur, Jetske van den Elsen en Victor Abeln,

Kijktip :

Vanaf woensdag 11 oktober kun je bij Net5 kijken naar de Nederlandse versie van het immens populaire kookprogramma Masterchef. In Celebrity Masterchef Nederland gaan tien bekende Nederlanders de culinaire strijd met elkaar aan.

Celebrity Masterchef Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jury
In de kookwedstrijd worden de sterren beoordeeld door Soenil Bahadoer, Angelique Schmeinck en Joël Broekeart. De kandidaten krijgen elke aflevering opdrachten voor hun kiezen en elke keer moeten ze een topgerecht bereiden om de jury te imponeren. Het gerecht wordt beoordeeld op basis van smaak, creativiteit en presentatie.

Wie wint de titel?
De bekende Nederlanders die meedoen aan Celebrity Masterchef Nederland zijn: Jetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Vjeze Fur, Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher en Howard Komproe. Elke aflevering moet de chef met de minste prestatie de show verlaten, en uiteindelijk krijgt de beste kok de titel Celebrity Masterchef NL.

Celebrity Masterchef Nederland is vanaf woensdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Celebrity Masterchef Nederland terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's