Recensie: André Hazes: The Next Chapter is ongemakkelijke documentaire over Hazes-soap

Recensie: André Hazes: The Next Chapter is ongemakkelijke documentaire over Hazes-soap
Hoe gaat het nu verder met André Hazes?

Film :

Vanaf 18 november is de documentaire André Hazes: The Next Chapter te zien op Videoland. Het vervolg op de vorig jaar verschenen documentaireserie André Hazes: Crossroads, waarin de zanger vertelde over zijn onzekerheden, angsten en drank- en drugsverslaving, is een stuk minder nieuwswaardig. In deze drie afleveringen komen we te weten hoe het nu met de Leef-zanger gaat. Lees hier de serierecensie van André Hazes: The Next Chapter.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Één jaar nuchter
Twee jaar lang is zanger André gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt, worstelend met angsten en demonen. André gaat de heftige strijd aan, vooral met zichzelf, welke gepaard gaat met enkele rigoureuze beslissingen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ n.n.b.

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste aflevering van André Hazes: The Next Chapter

Mocht je besluiten om na het toch wel onthullende André Hazes: Crossroads (lees hier onze recensie) deze eerste aflevering te bingen op Videoland, zal je in ieder geval niet worden verrast. Verwachtinggetrouw gooit deze man opnieuw zijn héle emotionele hebben en houwen op straat. Onder andere zien we hoe hij met vrienden en zijn moeder Rachel - op dit moment slaan ze elkaar weer de hersens in - vieren dat hij één jaar clean is en maakt hij zijn prille eerste stapjes terug naar het podium. Alle onzekerheden, angsten en demonen komen wéér voorbij en de drang naar aandacht is ook altijd aanwezig. Willen de fans dit wel zien? En gaat dit zijn concerten nu wel uitverkopen? Wij vragen ons oprecht af: was dit vervolg wel echt nodig? Wij denken toch van niet. De enorme media-aandacht van beide kanten en zware druk is niet goed voor een mens, en zeker niet als je André Hazes heet. 2,5 ster.

Cast
Naast André Hazes zijn ook Monique Westenberg, Rachel Hazes en vele anderen te zien in deze serie. Deze productie wordt geleid door Cheeru Mampaey (Famke & Denzel: Een Nieuw Begin).

Vanaf 18 november is de docu André Hazes: The Next Chapter wekelijks te streamen bij Videoland. Deze serie bevat drie afleveringen van ongeveer 40 minuten. Genre: documentaire.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV