Bijbelen met sterren start zondag op NPO 2 met Desray, Bastiaan Ragas en Ans Markus

Bijbelen met sterren start zondag op NPO 2 met Desray, Bastiaan Ragas en Ans Markus
BN’ers leren de Bijbel lezen

Kijktip :

Als je dacht dat we alle programma’s met bekende Nederlanders inmiddels wel hadden gehad, heb je het mis. Vanaf zondag 26 november kun je op NPO 2 kijken naar het gloednieuwe Bijbelen met sterren.

Bijbelen met sterren gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Sfeervolle villa
De EO maakt het programma voor mensen die interesse hebben in het geloof maar niet precies weten waar ze moeten beginnen. En dan in het speciaal BN’ers natuurlijk. Zangeres Desray, zanger Bastiaan Ragas en kunstschilder Ans Markus zijn te zien in Bijbelen met sterren. De BN’ers zitten in een sfeervolle winterse villa aan de rand van bos en heide.

Desray weet niet hoe ze de Bijbel moet lezen
De bekende Nederlanders praten over Bijbelteksten en hun persoonlijke verhalen, onder leiding van dominee Anne-Meta Kobes. Desray maakte in het gospelprogramma Amazing Grace kennis met het christelijke geloof. “Ik ben zoekende in het geloof en nieuwsgierig naar wat er allemaal in de Bijbel staat”, zegt Desray op de website van EO. “Maar ik heb het geloof niet van huis uit meegekregen, waardoor ik niet goed weet hoe ik de Bijbel moet lezen. Dus toen ik gevraagd werd om aan Bijbelen met sterren mee te doen, was ik meteen enthousiast.”

Bijbelen met sterren is vanaf zondag 26 november wekelijks om 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Bijbelen met sterren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's