Streamingtips voor dit weekend: deze films en series stream je nu (24-26 november)

Streamingtips voor dit weekend: deze films en series stream je nu (24-26 november)
Met onder meer Leo en Squid Game: The Challenge

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

Leo (21 november)

Netflix (film)

Adam Sandler als Leo in de animatiefilm 'Leo'. Bron: Netflix
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent. Voor Leo wordt het uiteindelijk de vreemdste maar meest lonende loodjeslijst ooit. Lees hier waar je vanaf 22 november Leo kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Leo.

Bottoms (21 november)

Prime Video (film)

Rachel Sennott, Ayo Edebiri, Ruby Cruz e.a. in 'Bottoms'. Bron: MGM
Twee lesbische studenten zitten in het laatste jaar. Ze zijn niet bepaald populair op school, maar willen toch voor de eerste keer van bil gaan alvorens het jaar om is. In de hoop cheerleaders aan de haak te slaan beginnen ze een vechtclub. Lees hier waar je vanaf 21 november Bottoms kunt kijken.

Squid Game: The Challenge (22 november)

Netflix (realityserie, bingen)

Deelnemers aan The Challenge. Bron: Netflix
456 echte spelers doen mee aan het spel en streven naar een levensveranderende beloning van $ 4,56 miljoen. Terwijl ze strijden in een reeks spellen, die zijn geïnspireerd op de originele show – plus verrassende nieuwe toevoegingen – worden hun strategieën, allianties en karakter op de proef gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden uitgeschakeld. Bekijk hier waar je vanaf 22 november Squid Game: The Challenge kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Squid Game: The Challenge.

John Wick: Chapter 4 (23 november)

Prime Video (film)

Keanu Reeves in 'John Wick: Chapter 4'. Bron: Lionsgate
De hevige strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren en de prijs op zijn hoofd lijkt steeds verder op te lopen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de meest brute en sterkste tegenstanders tot nu toe.

Lees ook onze filmrecensie van John Wick: Chapter 4.

Only You (25 november)

Videoland (film)

Clair Bender en Egbert-Jan Weeber in 'Only You'. Bron: Independent Films
Het verhaal gaat over Elisabeth. Zij staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde. Alles in haar leven gaat eigenlijk zoals het komt en je zou kunnen zeggen dat ze gelukkig is. Arthur staat op het punt alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, verandert alles. Lees hier waar je Only You kunt kijken.

Andere tips op de streamingdiensten

  • Stamped from the Beginning (20 november, docufilm) Deze documentaire, gebaseerd op de bekroonde bestseller, verkent de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika aan de hand van innovatieve animatie en inzichten van experts. Kijk ook de trailer.
  • SAS Rogue Heroes, S1 (Videoland. 20 november, serie, bingen) Een historische dramaserie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In het bruisende Caïro van 1941 bedenkt de jonge militaire officier David Stirling een radicaal plan dat tegen alle oorlogsregels ingaat: de vijand aanvallen waar ze het minst verwachten, namelijk van achter hun eigen linies. Lees ook onze recensie.
  • Dreamland (SkyShowtime. 21 november, serie, première) De serie speelt zich af in de Britse badplaats Margate en is een donkere maar komische verkenning van de relaties tussen vrouwen van meerdere generaties. De oudste zus Trish is voor de derde keer zwanger en haar twee zussen Clare en Leila scharen zich samen met hun moeder en hun oma om haar heen. Maar wanneer hun andere zus, Mel, onverwacht weer in hun leven opduikt, dreigt
    haar terugkeer de hele familie te ontwrichten. Kijk ook de trailer.
  • No Voy A Pedirle A Nadie Que Me Crea [I Don't Expect Anyone to Believe Me] (Netflix. 22 november, film) Juan Pablo reist met zijn vriendin Valentina naar Barcelona om daar literatuur te gaan studeren en een doctoraat te halen. Maar voordat hij Mexico verlaat, raakt hij betrokken bij een crimineel netwerk. Dat inspireert hem om de roman van zijn dromen te schrijven, terwijl zijn leven absurde en sinistere wendingen neemt. Kijk ook de trailer.
  • Fargo, S5 (Videoland. 22 november, serie, bingen) Elk seizoen behandelt een uniek verhaal over misdaad, dat zich afspeelt in de ijzige omgeving van Minnesota. In het vijfde seizoen is Temple te zien als Dorothy "Dot" Lyon, die na een reeks onverwachte gebeurtenissen in de problemen met de autoriteiten raakt, en terugvalt in het leven waarvan ze dacht dat ze die achter haar had gelaten. Kijk ook de trailer.
  • En Helt Vanlig Familj [A Nearly Normal Family] (Netflix. 24 november, serie, bingen) De familie Sandell is een normaal gezin uit Zweden bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een ogenschijnlijk perfect leven in een gepolijste woonwijk buiten Lund. Op een dag verandert alles als Stella in hechtenis belandt, beschuldigd van moord. Haar geschokte ouders weten niet wat ze moeten doen. Wat is er gebeurd? Ze willen Stella koste wat het kost helpen, maar kennen ze hun dochter eigenlijk wel? Of elkaar? Kijk ook de trailer.
  • Last Call for Istanbul (Netflix. 24 november, film) Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York. Kijk ook de trailer.
  • Elf Me (Prime Video. 24 november, film) Trip is een onconventionele elf. Als helper van de Kerstman lijkt hij er alleen in te slagen bizarre wapens te bouwen in plaats van speelgoed. Het lot zal hem ertoe brengen Elia te ontmoeten, een verlegen en onconventionele jongen die wordt achtervolgd door een bende pestkoppen. De twee zullen elkaar helpen en samen de waarde van vriendschap ontdekken. Kijk ook de trailer.
  • Ambulance (Prime Video. 24 november, film) Een man heeft snel geld nodig voor de operatie van zijn vrouw, maar kan dat niet betalen. Hierop vraagt hij hulp aan zijn broer van wie hij vervreemd is geraakt. Deze stelt voor om samen een bank te overvallen. Lees ook onze recensie.
  • __Doctor Who 50th Anniversary Special (Disney+. 25 november, reeks specials, première)__In de drie specials, getiteld The Star Beast (25 november), Wild Blue Yonder (2 december) en The Giggle (9 december), komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) opnieuw oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende schurk tot nu toe: de Speelgoedmaker (Neil Patrick Harris). Lees hier waar je Doctor Who kunt kijken.
  • Faraway Downs (Disney+. 26 november, serie, bingen) Het verhaal draait om de Engelse aristocraat Lady Sarah Ashley, die de halve wereld rondreist om haar eigenzinnige echtgenoot te confronteren en een ongebruikelijk bezit te verkopen: Faraway Downs, een veeboerderij van een miljoen hectare in de Australische outback. Na de dood van haar man, een meedogenloze Australische veebaron, smeedt koning Carney plannen om haar land in te nemen, en met tegenzin bundelt ze de krachten met een ruige veedrijver om haar boerderij te beschermen. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's