Nieuw seizoen van Carnavalshart start maandag 5 februari op NPO 2

Nieuw seizoen van Carnavalshart start maandag 5 februari op NPO 2
Met feest en drama tijdens Carnaval

Kijktip :

Carnavalsvierders kunnen binnenkort weer helemaal losgaan en om alvast in de stemming te komen kun je vanaf maandag op NPO 2 kijken naar een nieuw seizoen van Carnavalshart. Natuurlijk staat deze serie veel in het teken van het volksfeest, maar er is ook verdriet.

Carnavalshart aflevering 1 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Drama tijdens Carnaval
In deze serie zie je onder anderen meer over het drama van oud-prins Harrie de Greeff, die vorig jaar met carnaval aan een hartstilstand overleed. Zoon Cas is dit jaar de prins; zijn vader is erbij in zijn hart. In het Sallandse Heino legt bouwgroep 'T Kan Niet Gekker de laatste hand aan de wagen voor de optocht.

John Tana
De bouwgroep 'T Kan Niet Gekker wordt geholpen door wagenontwerpster Lisa Morrenhof. Voor haar is carnaval de beste leerschool van het leven. Ook kun je in dit seizoen van Carnavalshart genieten van een portret van John Tana, in Limburg de carnavalssensatie van dit moment. Zijn grappige covers van bekende Franse chansons worden in verfranst Maastrichts luidkeels meegezongen.

Het nieuwe seizoen van Carnavalshart is vanaf maandag 5 februari elke werkdag om 18.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Carnavalshart terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's