Opnames The Talent Project van start

Opnames The Talent Project van start
Nieuwe talentenjacht van RTL 4

Nieuws :

De opnames van het nieuwe tv-programma The Talent Project zijn van start gegaan. RTL heeft bekendgemaakt welke veertien coaches de kandidaten gaan opleiden en begeleiden.

Honderd dagen
Vanuit de Acadamy in The Student Hotel in Amsterdam worden potentiële zangtalenten in een periode van honderd dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Daar krijgen de kandidaten les van veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise.

Coaches
De volgende coaches zullen met de kandidaten aan de slag gaan: Esther Pierweijer (Hoofd Vocal Coach), Jordan Roy (Vocal Coach), Debrah Jade (Vocal Coach), Vincent Vianen (Dans Coach), Noor Groen (Assistent Dans Coach), Tommy Driessen (Styling Coach), Clayton Leslie (Coach Visagie), Glen Faria (Coach A&R), Basja Chanowski (Mental Coach), Buffi Duberman (Coach Engels), Ronny van de Ven (Sport Coach), Daisy Oppelaar (Health Coach), Rene Smit (Business Coach) en Kaj Gorgels (Social Media Coach).

De coaches van The Talent Project

Talent
De coaches gaan in de komende periode aan de slag om het talent van de kandidaten naar een hoger niveau te tillen. "The Talent Project zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent", meldt RTL.

Presentatie en jury
Het programma wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest. Lees hier meer over The Talent Project.

The Talent Project is in het najaar van 2018 te zien op RTL 4. Zodra er meer bekend is over de uitzenddata, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opnames The Talent Project van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen