Netflix-filmrecensie: Like Father

Netflix-filmrecensie: Like Father
Verloren bruid Kristen Bell op honeymoon met vader

Kijktip :

Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar in de nieuwe Netflix-original Like Father is de bruiloft voor Rachel (Kristen Bell) een grote nachtmerrie. Als tussen de gasten ook nog eens haar vader opduikt, die ze 25 jaar niet heeft gezien, zijn de problemen niet te overzien. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Like Father.

Verhaal
Rachel is workaholic en verslaafd aan haar baan als reclamemanager. Als haar verloofde haar genadeloos in de steek laat bij het altaar, staat plotseling haar vader bij haar op de stoep. Ze duiken samen de kroeg in, om er vervolgens zwaar aangeschoten weer uit te komen. Half dronken gaat Rachel samen met haar vader op een Caribbean-honeymooncruise. Zal de relatie met haar vader goed komen?

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Deze typische Amerikaanse romcom is grotendeels opgenomen op de Harmony of the Seas, het op één na grootste cruiseschip ter wereld. Dat opzich brengt best mooie plaatjes met zich mee. Deze film richt zich voornamelijk op de vader-dochter-relatie, met alle vergissingen en verwijten die bij een moeizame familieband als deze horen. Echt heel grappig wordt het nooit, maar Like Father gaat eerder de dramatische kant op.

:article:img

Standaard romcom
Like Father is geen slechte film maar echt fantastisch wordt het ook niet. Met een zwaar overdreven karaoke-scène als dieptepunt. Er zijn een paar lollige bijrollen, met onder anderen Seth Rogen (The Disaster Artist), maar ook deze karakters voegen weinig toe. Conclusie: een luchtig en aardig geheel met helaas een nep-gezelligheidsfactor en dat is jammer.

Cast
Naast Kristen Bell (Frozen) en Kelsey Grammer (X-Men: The Last Stand) zijn ook Seth Rogen (The Sausage Party) en Paul W. Downs (Rough Night) te zien in deze film. Regie is voor Lauren Miller Rogen (50/50).

Like Father is vanaf 3 augustus via deze link te zien op Netflix. Genre: Comedy, Drama. Tijdsduur: 103 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV