Filmrecensie: The House With A Clock In Its Walls

Filmrecensie: The House With A Clock In Its Walls
Jack Black en Cate Blanchett zet magisch huis op stelten

Film :

Aankomende donderdag brengt Amblin Studios de magische film The House With a Clock in its Walls naar de Nederlandse bioscopen. Met het Halloween feest in het vooruitzicht, lijkt dit nu al een succes te gaan worden. Gids.tv heeft de film al gezien en lees hier de filmrecensie van The House With a Clock in its Walls.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe film in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal van The House With a Clock in its Walls
Lewis Barnavelt is een tien jarige wees die bij zijn oom Jonathan Barnavelt (Jack Black) gaat wonen. Zijn oom is een warlock (soort tovenaar) die in een heel oud, eng en magisch huis woont gevuld met mythische wezens die alleen gevaarlijk zijn als ze geen eten krijgen. Zoals de titel verklapt zit er een kok in de muren verstopt die van de vorige eigenaar was. Jonathan en zijn buurvrouw Mrs. Zimmerman (Cate Blanchett) weten niet wat de klok doet, maar dat het levensgevaarlijk is lijkt een feit.

Beoordeling van Gids.tv
Deze betoverende film is geregisseerd door horror-regisseur Eli Roth maar de film is beladen met een Steven Spielberg-achtig gevoel. Het huis zit vol met rijke en mooie details, waardoor de sfeer van de film goed is. Jack Black speelt een leuke rol, maar vooral de actrice Cate Blanchett zit hier helemaal op haar plek als aparte buurvrouw. Maar de meeste veren gaan naar de 10-jarige Owen Vaccaro, zeer leuk acteerwerk laat het jonge acteurtje zien. Een zeer geschikte film voor jonge kijkers (vanaf 9 jaar), want die genieten het meest.

Cast
Naast Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Cate Blanchett (Carol) zijn ook Owen Vaccaro (Daddy's Home) en Kyle Maclachlan (Showgirls) te zien in deze film. De regie is voor Eli Roth (The Green Inferno).

The House With a Clock in its Walls is vanaf 27 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Fantasy, Avontuur. Tijdsduur: 105 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The House With A Clock In Its Walls of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV