Nieuwe liefde in spin-off van First Dates

Nieuwe liefde in spin-off van First Dates
First Dates Hotel op Nederlandse tv

Nieuws :

Gastheer Sergio en barman Victor maakten op de Facebookpagina van First Dates bekend dat BNNVARA een spin-off van het populaire datingprogramma gaat uitzenden. In het programma met de naam First Dates Hotel leren de vrijgezellen elkaar beter kennen in een luxe omgeving.

Ontluikende liefde
Twee vrijgezellen worden aan elkaar gekoppeld en gaan op een eerste date in een luxe omgeving. Hapje eten, een duik nemen in het zwembad of de omgeving verkennen. De kijker leeft mee met hun date-avonturen. Als de vonk overlsaat, mogen de lovebirds met hun date inchecken in een hotelkamer.

Opgeven
In het Facebookfilmpje roepen Sergio en Victor Nederlandse vrijgezellen op om zich op te geven voor de Nederlandse versie van First Dates Hotel. Het van origine Britse programma is bij onze westerburen een grote hit. De Britten konden al genieten van drie seizoenen van First Dates Hotel. In Nederland is momenteel de tweede reeks van First Dates op tv, waarin singles met elkaar uit eten gaan om de ware te vinden.

Het is nog onbekend wanneer First Dates Hotel uitgezonden gaat worden, hou daarvoor Gids.tv in de gaten. First Dates wordt elke werkdag om 19.30 uur uitgezonden op NPO 3

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe liefde in spin-off van First Dates of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV