Yolanthe Cabau terug op witte doek met F*ck de liefde

Yolanthe Cabau terug op witte doek met F*ck de liefde
Ook hoofdrollen voor Edwin Jonker en Victoria Koblenko

Nieuws :

Yolanthe Sneijder-Cabau keert binnenkort terug op het witte doek. Ze heeft, naast Edwin Jonker en Victoria Koblenko, een van de hoofdrollen bemachtigd in de nieuwe romantische komedie met de toepasselijke titel F*ck de liefde.

Welkome afleiding?
Het is alweer een paar jaar geleden dat Yolanthe in de filmzalen te zien was. De afgelopen periode was ze meer in het nieuws vanwege haar op handen staande scheiding van Wesley Sneijder, waar ze de afgelopen tijd overigens vooral over zwijgt. De rol in deze film zal dan wellicht ook een welkome afleiding zijn. In de komedie speelt ze de zus van Victoria Koblenko, een andere actrice die we de laatste tijd weinig zien acteren.

Herfst in de bioscoop
Het verhaal, dat draait om drie liefdesverhalen die samen komen, speelt zich af op het zonnige eiland Curaçao en de opnames zijn deze week begonnen. De film wordt geproduceerd door AM Pictures en de regie is in handen van Lodewijk van Lelyveld en Appie Boudellah. Het is de bedoeling dat we komende herfst al kunnen gaan genieten van de rolprent.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau terug op witte doek met F*ck de liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier