Dionne Stax vertrekt bij de NOS: "Het is even slikken"

Dionne Stax vertrekt bij de NOS: "Het is even slikken"
Presentatrice vindt het "tijd voor iets nieuws"

Nieuws :

Dionne Stax verlaat de NOS. De presentatrice zal vanaf oktober verbonden zijn aan de omroep AVROTROS, waarvoor ze zowel op de radio als de televisie aan de slag gaat. Ze blijft voorlopig wel bij de NOS te zien, maar in het najaar verhuist ze definitief.

DNA Onbekend en eigen radioprogramma
De AVROTROS biedt Stax een aantal mooie kansen. Zo kan ze onder meer het programma DNA Onbekend gaan presenteren, dat voorheen werd gedaan door de naar RTL verhuisde Caroline Tensen. Ook gaat Stax met collega Toine van Peperstraten een radioprogramma maken op NPO Radio 1. Het actualiteitenprogramma zal dagelijks tussen 14.00 uur en 16.00 uur te horen zijn. AVROTROS wil nog niet zeggen of Stax ook één van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival zal worden.

Stagiair
In een Instagram-post van Stax is te lezen hoe ze twaalf jaar geleden als stagiair begon bij de NOS en vervolgens één van de gezichten van het NOS Journaal werd. Ook was ze betrokken bij meerdere Koningsdagen en verkiezingsuitslagen. Nu vindt de 34-jarige presentatrice het dus tijd voor iets nieuws, maar de NOS verlaten is niet makkelijk. AVROTROS-mediadirecteur Bart Barnas is blij met haar komst: "Dionne heeft haar sporen inmiddels ruimschoots verdiend."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dionne Stax vertrekt bij de NOS: "Het is even slikken" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV