Nieuw seizoen We zijn er bijna! begint

Nieuw seizoen We zijn er bijna! begint
35 kampeerders op reis door de Balkan

Kijktip :

Omroep MAX heeft elke zomer veel succes met het reisprogramma We zijn er bijna!, waarin oudere mensen die op reis gaan worden gevolgd. Dit seizoen, dat op maandag 22 juli van start gaat, is dat een grote groep van 35 kampeerders die door de Balkan trekt.

Van camping naar camping
Presentatrice Martine van Os is ook van de partij. Zij reist met de groep avontuurlijke kampeerders mee van camping naar camping, een trip die haar door de hele Balkan voert. Ze beginnen op een stadscamping in het Kroatische Zagreb, waar de groep kennis maakt met elkaar. Van Os ziet ook een oude bekende: Paul, die vorig jaar in zijn eentje door Italië trok.

Bosnië-Herzegovina
De eerste etappe van de groep brengt ze naar de plaats Jacje, in Bosnië-Herzegovina. De hele stoet campers en caravans trekt door adembenemende landschappen, maar de wegen die ze betreden zijn van tevoren uitgestippeld en gecheckt op toegankelijkheid voor hun voertuigen. Toch moeten ze van de route afwijken: een gestrande vrachtwagen gooit roet in het eten.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf maandag 22 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen We zijn er bijna! begint of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV